Δραστηριότητες
Ημερομηνία:  27/7/2015

Τίτλος:  8η Διεθνή Βράβευση για την εταιρεία μαςΠεριεχόμενο:
 

 

Οικονομική κρίση από το 2008 …. κλείσιμο τραπεζών το 2015 …. capital controls ….κι όμως υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ. Αυτήν την ΕΛΠΙΔΑ αναζητήσαμε όταν πριν από μερικούς μήνες αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε - για ακόμα μια φορά - στον διαγωνισμό των International Property Awards με έδρα το Λονδίνο. Μια συμμετοχή που πραγματοποιήθηκε κάτω από τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον κατασκευαστικό τομέα της Χώρας , μια συμμετοχή που θεωρητικά θα είχε πολύ λίγες ελπίδες λόγω των διαρκών διακρίσεων μας τα τελευταία χρόνια. Όμως απεδείχθη ότι η Επιτροπή Απονομής Βραβείων δεν διακατέχεται από το Ελληνικό σύνδρομο της καχυποψίας και της ποινικοποίησης της αριστείας. Εξετάζει και βραβεύει τις καλύτερες συμμετοχές , χωρίς δεύτερες και πολύπλοκες σκέψεις. Κάπως έτσι λοιπόν αναζητήσαμε την ΕΛΠΙΔΑ και από ότι φαίνεται υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ και μπορεί να μας κρατάει ζωντανούς και δυνατούς για να οριοθετήσουμε τον επόμενο στόχο μας ως εταιρεία.

 

 
Μέχρι τότε … η εταιρεία μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι για μια ακόμα φορά , για έκτη φορά , τερματίζουμε πρώτοι στον διαγωνισμό που διοργανώνεται από τα International Property Awards , στην κατηγορία «Καλύτερη Μονοκατοικία στην Ελλάδα» για το έτος 2015. Με τον τίτλο αυτό βάζουμε εκ νέου –πιθανά-  συμμετοχή για την διεκδίκηση του Ευρωπαϊκού τίτλου , με βασική προϋπόθεση ότι το βραβείο στην βραδιά της απονομής θα φέρει 5 αστέρια στην αναμνηστική πλακέτα.

 

 

 

 
Συνολικά πλέον , η εταιρεία μας διαθέτει 8 Διεθνή Βραβεία. Βραβεία τα οποία αντικατοπτρίζουν την ποιότητα σε όλη την παραγωγική διαδικασία. Βραβεία τα οποία πραγματικά μας δίνουν ΕΛΠΙΔΑ , μας δίδουν Διεθνή αναγνώριση και τέλος μας δίνουν την ευκαιρία να διαφημίζουμε τον τόπο μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής. 

 

 
Νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά , νιώθουμε πολύ μεγάλη ευτυχία. Νιώθουμε όμως τεράστια εκτίμηση και υποχρέωση απέναντι στον τόπο μας που μας έχει τιμήσει από την πρώτη ημέρα της παρουσίας μας και είναι ο τόπος ο οποίος μας φιλοξενεί και μας εμπνέει. Ευχόμαστε να είμαστε δυνατοί και να μπορούμε να ανταποδίδουμε στο επίπεδο που μπορούμε.

 

 

 

Φέτος η κατοικία που βραβεύτηκε βρίσκεται στην περιοχή του Σισσίου , δεν είναι παραθαλάσσια και σίγουρα ήταν μια τεράστια πρόκληση για όλους εμάς η μελέτη και η κατασκευή της. Αξιοποιήσαμε την συσσωρευμένη γνώση της εταιρείας μας σε εξοχικές κατοικίες και κατασκευές, που έχουν ως στόχο την ελαχιστοποίηση έως και μηδενισμό των κοστολογίων συντήρησης, που για μια συνήθη κατοικία στην Ελλάδα , ξεκινάνε στην τριετία. Δώσαμε πολύ μεγάλη σημασία στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και στην δημιουργία συνθηκών εξαιρετικού περιβάλλοντος για όσους διαμένουν αλλά και για όσους έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στην περιοχή. Δώσαμε πολύ μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια. Νομίζουμε ότι τα καταφέραμε εξαιρετικά.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Τώρα πλέον μπορούμε ταπεινά να πιστέψουμε ότι μπορούμε να σηκώσουμε το κεφάλι , να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ανταμώνοντας την ΕΛΠΙΔΑ να ανοίξουμε εκ νέου τα δικά μας φτερά. Ελπίζουμε όλα όσα έχουμε ζήσει και ζούμε στην Ελλάδα να είναι σύντομα παρελθόν.

 

 
 

 

 
Για την Ευρωπλάν

 

 

 

 
Σιούελ Μπέθαν

 

 
Υπεύθυνη Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

 
        Αρχική         Βιογραφικά         Τμήματα         Έργα         Ακίνητα         Επικοινωνία         Δραστηριότητες         Σύνδεσμοι


Ρ.Καπετανάκη 13, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, Ελλάδα
Tel: +30 28410 28452,83340 - Fax: +30 28410 24993
A. Παπανδρέου 47, Ελούντα, Κρήτη
+30 28410 42004
info@europlan.gr
Σμύρνης 33, 71201, Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
Tel/Fax: +30 2810 222254
    Created by creative studio Copyright 2008 - 2017