Καριέρα

Στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ γνωρίζουμε πως η επιτυχία και η εξέλιξη στηρίζεται στους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα μας. Η υπευθυνότητα, η σωστή κατάρτιση, η ευελιξία, το πάθος για δουλειά και η όρεξη για δημιουργία είναι τα βασικά προσόντα που επιθυμούμε να έχουν όσοι εργάζονται για την εταιρεία μας.

Φόρμα Εκδήλωσης ενδιαφέροντος Συνεργασίας

Οι μέτοχοι της ΕΥΡΩΠΛΑΝ δίνουν ύψιστη προτεραιότητα στην σωστή επιλογή ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στην συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση των συνεργατών μας. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα πρόθυμοι και ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες, με άτομα που θα έχουν την κατάλληλη κατάρτιση και την ίδια φιλοσοφία με την δική μας. Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδος μας , μέλος της οικογένεια της ΕΥΡΩΠΛΑΝ, σας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε και αποστείλετε σε εμάς την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας:


Εγγύηση Ποιότητας

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ LOGO 2016 Α

Η εταιρεία μας παρέχει πενταετή εγγύηση, η οποία υπερβαίνει το προσδοκώμενο όριο εγγύησης εργολάβου , σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Εγχειρίδιο Χρήσης Έργου

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού MAUNAL 2016

Το ακίνητο θα ανήκει σε εσάς μετά το πέρας των εργασιών. Το αναλυτικό εγχειρίδιο που μπορούμε να σας παρέχουμε, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς λειτουργούν όλα τα συστήματα στο Έργο σας.

Επιλέξτε γλώσσα

ΕλληνικάEnglishРусскийDeutschFrançais