Ποιοι είμαστε

Η Europlan εξειδικεύεται στην παράδοση τεχνικών έργων υψηλών προδιαγραφών στο νησί της Κρήτης.

Είμαστε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία , με πλήθος τμημάτων (Μελετητικό, Κατασκευαστικό, Διοίκησης Έργων, Οικονομικό , Μάρκετινγκ , Σχεδιασμού και Ανάπτυξης κλπ.), με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της Σχεδίασης , Κατασκευής , Επίβλεψης και Διοίκησης Τεχνικών Έργων.

Bίντεο Εuroplan.…

Ένα βίντεο για να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Bίντεο Εuroplan.…

Παρακολουθείστε εδώ …


Το νέο μας Βίντεο Ευρωπλάν το οποίο δίνει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, τις μαρτυρίες πελατών και μία οπτική απόλαυση μερικών από τα πιο πρόσφατα κατασκευαστικά μας έργα.

About Eroplan


Γουναλάκης Γιώργος

Υπεύθυνος έργων / Πολιτικός μηχανικός


 • Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών.
 • Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1966 και διαμένει μόνιμα στον Αγιο Νικόλαο από το έτος 1970.
  Πραγματοποίησε τον κύκλο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο διατελώντας Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου και στην συνέχεια συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή , στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών , έχοντας πλούσια πολιτική δράση.
 • Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πάτρας το έτος 1991 και στην συνέχεια κατά το έτος 1992 εγκαταστάθηκε στον Άγιο Νικόλαο ,όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως σήμερα.
 • Το έτος 1998 αποκτά μετοχικό μερίδιο στην νεοσύστατη τότε εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ της οποίας και παραμένει μέτοχος ως σήμερα , έχοντας την ευθύνη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καθώς και του τμήματος Διοίκησης Έργων.
 • Την περίοδο 2000 – 2002 ήταν τακτικό μέλος της Λιμενικής Επιτροπής Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου και στην συνέχεια από τον Μάρτιο 2003 έως και τον Ιούλιο 2004 διατελεί Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.
 • Την περίοδο Ιούλιος 2001 έως και Μάιος 2004 διατέλεσε Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε.-Τ.Α.Κ. ενώ την περίοδο Μάιος 2004 έως και Μάρτιος 2007 διατέλεσε μέλος αυτής. Επίσης την περίοδο ετών 2004 έως και 2006 διατέλεσε μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. / Τ.Α.Κ.
 • Από τον Ιανουάριο έτους 2011 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος , στον Καλλικράτειο Δήμο Αγίου Νικολάου , με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
 • Έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος στο Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου κατά την περίοδο σχεδιασμού του έργου.
 • Τα δύο τελευταία χρόνια ειδικεύεται στην Διοίκηση Τεχνικών Έργων , έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα πρότυπο σύστημα Διοίκησης αυτών με προγράμματα και έντυπα δικής του έμπνευσης.
 • Είναι παντρεμένος με την Μαθηματικό κ. Βαγιανή Σκούμπρου με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιούς.
 • Χόμπι του είναι το μπάσκετ , η μουσική και η ενασχόληση με τα κοινά.


Γιάννης Μαρίνος

Πολιτικός Μηχανικός / Υπεύθυνος Οικονομικών


 • Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης. Γεννήθηκε το 1970 στην Ρόδο με καταγωγή από τη Πελοπόννησο και τα Επτάνησα. Το 1981 εγκαταστάθηκε στον Άγιο Νικόλαο, όπου διαμένει ως σήμερα.
 • Πραγματοποίησε τον κύκλο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο. Συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής.
  Μετά την απόκτηση του πτυχίου του το 1993, μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία, για μεταπτυχιακές σπουδές.
 • Από το 1995 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και από το 1998 είναι μέτοχος στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ, έχοντας, τα τελευταία χρόνια, υπό την ευθύνη του το τμήμα οικονομικών και κατασκευών.
 • Ειδικεύεται σε κατασκευές με οικολογικά υλικά δόμησης καθώς και στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική.
 • Τη περίοδο 2001 - 2002 διετέλεσε τακτικό μέλος και τεχνικός σύμβουλος της Λιμενικής Επιτροπής, Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου
 • Τη περίοδο 2014 - σήμερα διατελεί τακτικό μέλος και ταμίας του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου
 • Τη περίοδο 2015 - σήμερα διατελεί Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου
 • Τη περίοδο 2015 - σήμερα διατελεί τακτικό μέλος της Κυκλοφοριακής Επιτροπής και της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Αγίου Νικολάου
 • Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Αποστολάκη, δημοτική υπάλληλο με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Αλεξάνδρα, την Ελένη και τη Μυρσίνη
 • Χόμπι του είναι το ποδόσφαιρο, η μουσική και ο κινηματογράφος.


Μιχάλης Χωραφάς

Πολιτικός Μηχανικός / Υπεύθυνος Τμήματος Μελετών


 • Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 • Γεννήθηκε το 1977 στο Ηράκλειο και από τότε διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.
 • Πραγματοποίησε τον κύκλο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο και στην συνέχεια συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή , στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.
 • Από το έτος 2002 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και από το έτος 2006 είναι μέτοχος στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ , έχοντας υπό την ευθύνη του το μελετητικό τμήμα .
 • Είναι πιστοποιημένος εκτιμητής αξιών ακινήτων.
 • Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται σε κατασκευές με οικολογικά υλικά δόμησης καθώς και στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική.
 • Την περίοδο 2006-2009 ήταν τακτικό μέλος της Λιμενικής Επιτροπής , Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου
 • Τη περίοδο 2007-2009 διετέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Από το 2014 είναι μέλος της κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Από το 2007 είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ και το 2016 εκλέχθηκε Πρόεδρος του σώματος.
 • Είναι παντρεμένος με την αρχιτέκτονα κ. Δρακωνάκη Κωνσταντίνα με την οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους.
 • Χόμπι του είναι το μπάσκετ.

Βαγγέλης Πλευράκης

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. / Τμήμα Κατασκευών


Ο Βαγγέλης κατάγεται από τα Λακκώνια, σπούδασε Μηχανολογία στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, εργάζεται στην εταιρεία από το 2004 ως Εργοδηγός και ανήκει στο τμήμα Κατασκευών.

Τα χόμπι του Βαγγέλη περιλαμβάνουν το ποδόσφαιρο και την ανάγνωση βιβλίων.

Κάρλα Πράις

Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης


Η Carla (Κάρλα) είναι από τον Καναδά και ξεκίνησε να εργάζεται στη ΕΥΡΩΠΛΑΝ τον Ιανουάριο του 2008. Σπούδασε Μάρκετινγκ στον Καναδά και τώρα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρείας.
Στην Carla (Κάρλα) αρέσει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της απολαμβάνοντας το όμορφο νησί.

Γιώργος Λεμπίδης

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. / Τμήμα Κατασκευών


Ο Γιώργος κατάγεται από την Νεάπολη, σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Μηχανολογία, προσχώρησε στην εταιρεία το 2005 και εργάζεται ως Εργοδηγός στο τμήμα Κατασκευών.

Στα χόμπι του απαριθμεί το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Γεωργία Καχοπούλου

Γραμματέας / Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας


Η Γεωργία είναι η παλαιότερη συνεργάτιδά μας, κατάγεται από την Αθήνα, έχει φοιτήσει σε ΙΕΚ γραμματειακής υποστήριξης, εργάζεται στην εταιρεία από το 2003 και ανήκει στο τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων .

Στα χόμπι της Γεωργίας περιλαμβάνεται η ασχολία με την τέχνη, οι χειροποίητες δημιουργίες και η ποδηλασία.

Νίκος Χειρακάκης

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. / Τμήμα Κατασκευών


Ο Νίκος κατάγεται από την Ελούντα , έχει αποφοιτήσει από το Τ.Ε.Ι. Αθήνας και ξεκίνησε να εργάζεται στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ το έτος 2009 και εργάζεται ως Εργοδηγός στο τμήμα Κατασκευών. Τα χόμπι του Νίκου περιλαμβάνουν τη φωτογραφία, το τρέξιμο και την παρέα με φίλους.

Μπέθαν Σιούελ

Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων


Η Bethan (Μπέθαν) έχει καταγωγή από την Ουαλία και ζει στην Κρήτη από το 2006. Έχει σπουδάσει Εφαρμοσμένη Οικονομική και Επιχειρήσεις στο Πανεπιστήμιο του Plymouth (Πλύμουθ) στην Αγγλία και είναι Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων στη Europlan. Ξεκίνησε να εργάζεται για την εταιρεία το 2006. Τα χόμπι της περιλαμβάνουν την πεζοπορία και την εξερεύνηση της υπαίθρου της Κρήτης με τη μικρή κόρη της.

Alkistis Papathanasiou

Αρχιτέκτων Μηχανικός / Τμήμα Μελετών


Η Alkistis ξεκίνησε το 2017 να εργάζεται για την Europlan. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει καταγωγή από την Αθήνα.

Απολαμβάνει να ταξιδεύει σε νέες χώρες προσπαθώντας να μάθει για διαφορετικούς πολιτισμούς..

Πόπη Γιαννακάκη

Τοπογράφος Μηχανικός / Τμήμα Μελετών – Κατασκευών


Η Πόπη κατάγεται από Πυργού (Ηράκλειο) , είναι η τοπογράφος μας και ξεκίνησε να εργάζεται στη Europlan το 2012. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Ηρακλείου και αποτελεί μέλος του τμήματος Μελετών και Κατασκευών μας.

Τα χόμπι της περιλαμβάνουν να περνά χρόνο με την οικογένειά της, το τένις και το παιχνίδι με το σκύλο της.

Μαρία Μαστοράκη

Οικονομολόγος / Τμήμα Διαχείρισης Οικ. Πόρων


Η Μαρία Μαστοράκη κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο , έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης , εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥΡΩΠΛΑΝ το 2008 και ανήκει στο τμήμα Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων. Η Μαρία απολαμβάνει να περνά χρόνο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους της.

Ευαγγελία Ευαγγελινάκη

Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης / Τμήμα Μελετών


Η Ευαγγελία κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο , σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης , εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥΡΩΠΛΑΝ το 2012 και αποτελεί μέλος του Μελετητικού μας τμήματος.

Τα χόμπι της περιλαμβάνουν την ποδηλασία και το τένις.

Μαρία Θραψανιώτου

Οικονομικά / Τμήμα Διαχείρισης Οικ. Πόρων


Η Μαρία κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο , φοίτησε στο Ι.Ε.Κ. ως Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και συνδέθηκε με την εταιρεία μας το έτος 2008 , ως μέλος του Τμήματος Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων.

Χόμπι της Μαρίας είναι το τένις και οι Pilates.

Φίλιππος Πατεράκης

Πολιτικός Μηχανικός / Τμήμα Μελετών


Ο Φίλιππος κατάγεται από τον Αγιο Νικόλαο ,σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , προσχώρησε στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ το 2012 και αποτελεί μέλος του Μελετητικού τμήματος.

Τα χόμπι του περιλαμβάνουν τη μουσική και τον κινηματογράφο.

Μάρκου Παναγιώτα

Αρχιτέκτων Μηχανικός / Τμήμα Μελετών


Η Παναγιώτα κατάγεται από την Αθήνα και μας τιμά με την παρουσία της στην Κρήτη , σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνεργάζεται με την εταιρεία μας και το τμήμα Μελετών από το 2015.

Χόμπι της Παναγιώτας είναι η ζωγραφική, οι ιδιοκατασκευές και το ράψιμο.

Σούλα Κρατημένου

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. / Τμήμα Μελετών


Η Σούλα κατάγεται από την Αθήνα , σπούδασε στο T.E.I Ηρακλείου , προσχώρησε στην εταιρεία το 2012 και εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στα γραφεία μας στο Ηράκλειο , εντασσόμενη στο Τμήμα Μελετών.

Χόμπι της είναι η χειροτεχνία, το ντεκουπάζ και οι δημιουργίες με συρρικνούμενο πλαστικό..

Ποταμιανάκης Μιχάλης

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. / Τμήμα Κατασκευών


Ο Μιχάλης κατάγεται από τα Χανιά , σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και συνεργάζεται με την εταιρεία μας από το 2009 , στο τμήμα Κατασκευών.
Χόμπι του Μιχάλη είναι οι ελεύθερες πτώσεις με αλεξίπτωτο.

Εταιρικοί Πελάτες


Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα

Εγγύηση Ποιότητας

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ LOGO 2016 Α

Η εταιρεία μας παρέχει πενταετή εγγύηση, η οποία υπερβαίνει το προσδοκώμενο όριο εγγύησης εργολάβου , σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Εγχειρίδιο Χρήσης Έργου

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού MAUNAL 2016

Το ακίνητο θα ανήκει σε εσάς μετά το πέρας των εργασιών. Το αναλυτικό εγχειρίδιο που μπορούμε να σας παρέχουμε, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς λειτουργούν όλα τα συστήματα στο Έργο σας.

Επιλέξτε γλώσσα

ΕλληνικάEnglishРусскийDeutschFrançais