Βιογραφικά σημειώματα μετόχων

Γιάννης Μαρίνος:
Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης

Γεννήθηκε τον Ιανουάριο έτους 1970 στην Ρόδο και τον Ιούνιο του 1980 εγκαταστάθηκε μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο , όπου διαμένει ως σήμερα.
Πραγματοποίησε τον κύκλο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο και στην συνέχεια συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Ξάνθης και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή , στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.
Με την λήψη του πτυχίου του μετέβηκε στην Μεγάλη Βρετανία , όπου έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην υδραυλική.
Από το έτος 1997 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και από το έτος 1998 είναι μέτοχος στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ , έχοντας υπό την ευθύνη του το τμήμα οικονομικών και το τμήμα κατασκευών της εν λόγω εταιρείας.
Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ειδικεύεται σε κατασκευές με οικολογικά υλικά δόμησης καθώς και στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική.
Είναι παντρεμένος  με την Δημοτική υπάλληλο κ. Ευτυχία Αποστολάκη με την οποία έχει αποκτήσει  δύο κοριτσάκια.
Χόμπι του είναι το ποδόσφαιρο καθώς ο κινηματογράφος.

Γουναλάκης Γιώργος:
Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1966 και διαμένει μόνιμα στον Αγιο Νικόλαο από το έτος 1970.
Πραγματοποίησε τον κύκλο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο διατελώντας Πρόεδρος Δεκαπενταμελούς Μαθητικού Συμβουλίου και στην συνέχεια συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Πατρών και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή , στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών , έχοντας πλούσια πολιτική δράση.
Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πάτρας το έτος 1991 και στην συνέχεια κατά το έτος 1992 εγκαταστάθηκε στον Άγιο Νικόλαο ,όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως σήμερα.
Το έτος 1998 αποκτά μετοχικό μερίδιο στην νεοσύστατη τότε εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ της οποίας και παραμένει μέτοχος ως σήμερα , έχοντας την ευθύνη του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καθώς και του τμήματος Διοίκησης Έργων.
Την περίοδο 2000 – 2002 ήταν τακτικό μέλος της Λιμενικής Επιτροπής Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου και στην συνέχεια από τον Μάρτιο 2003 έως και τον Ιούλιο 2004 διατελεί Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.
Την περίοδο Ιούλιος 2001 έως και Μάιος 2004 διατέλεσε Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής Τ.Ε.Ε.-Τ.Α.Κ. ενώ την περίοδο Μάιος 2004 έως και Μάρτιος 2007 διατέλεσε μέλος αυτής. Επίσης την περίοδο ετών 2004 έως  και 2006 διατέλεσε μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. / Τ.Α.Κ.
Από τον Ιανουάριο έτους 2011 είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος  , στον Καλλικράτειο Δήμο Αγίου Νικολάου , με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.
Έχει διατελέσει τεχνικός σύμβουλος στο Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου κατά την περίοδο σχεδιασμού του έργου.
Τα δύο τελευταία χρόνια ειδικεύεται στην Διοίκηση Τεχνικών Έργων , έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα πρότυπο σύστημα Διοίκησης αυτών με προγράμματα και έντυπα δικής του έμπνευσης.
Είναι παντρεμένος με την Μαθηματικό κ. Βαγιανή Σκούμπρου με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιούς.
Χόμπι του είναι το μπάσκετ , η μουσική και η ενασχόληση με τα κοινά.

Μιχάλης Χωραφάς:
Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Γεννήθηκε το 1977 στο Ηράκλειο και από τότε διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.
Πραγματοποίησε τον κύκλο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο και στην συνέχεια συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή , στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.
Από το έτος 2002 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και από το έτος 2006 είναι μέτοχος στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ , έχοντας υπό την ευθύνη του το μελετητικό τμήμα .
Είναι πιστοποιημένος εκτιμητής αξιών ακινήτων.
Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται σε κατασκευές με οικολογικά υλικά δόμησης καθώς και στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική.
Την περίοδο 2006-2009 ήταν τακτικό μέλος της Λιμενικής Επιτροπής , Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου
Τη περίοδο 2007-2009 διετέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Από το 2014 είναι μέλος της κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Από το 2007 είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ και το 2016 εκλέχθηκε Πρόεδρος του σώματος.
Είναι παντρεμένος  με την αρχιτέκτονα κ. Δρακωνάκη Κωνσταντίνα με την οποία έχει αποκτήσει  τρεις γιους.
Χόμπι του είναι το μπάσκετ.

        Αρχική         Βιογραφικά         Τμήματα         Έργα         Ακίνητα         Επικοινωνία         Δραστηριότητες         Σύνδεσμοι


Ρ.Καπετανάκη 13, Άγιος Νικόλαος, Κρήτη, Ελλάδα
Tel: +30 28410 28452,83340 - Fax: +30 28410 24993
A. Παπανδρέου 47, Ελούντα, Κρήτη
+30 28410 42004
info@europlan.gr
Σμύρνης 33, 71201, Ηράκλειο, Κρήτη, Ελλάδα
Tel/Fax: +30 2810 222254
    Created by creative studio Copyright 2008 - 2017