e bannerespaEÆÅÇ728X90

Holidays 2020 2

Σχετικά με εμάς

Europlan ειδικεύεται στην παράδοση των έργων κατασκευής υψηλής κατηγορίας στο νησί της Κρήτης, Ελλάδα.
Είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη διεπιστημονική εταιρεία με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της αρχιτεκτονικής, μηχανικής, διαχείρισης εργασιών και επίβλεψης κατασκευών.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Οι ενδοεταιρικές κάθετα ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας απλοποιούν τη διαδικασία ανέγερσης κτηρίων.
Το εύρος της τεχνογνωσία μας in-house προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους πελάτες, μεταξύ των οποίων ένα μόνο σημείο επαφής, ακριβή χρονοδιαγράμματα, με την εγγύηση των προϋπολογισμών και την αύξηση της ποιότητας στο σχεδιασμό και το τελικό προϊόν.

Διεθνώς Βραβευμένη Εταιρεία

Οι ικανότητές μας αποδεικνύονται μέσω των αναγνωρίσεων που έχουμε λάβει και των εμβληματικών έργων που έχουμε ολοκληρώσει.
Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε αναγνωριστεί από διεθνείς βραβεία για το γεγονός ότι το καλύτερο Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα στην κατηγορία Best Single Μονάδα!


Θα σας ενδιέφερε μία εκτίμηση;

Υπηρεσίες

Εμπιστοσύνη , είναι κάτι από όλα αυτά , που γνωρίζουμε να «Χτίζουμε» καλά.

l01

Σχεδιασμός

Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ είναι μια διεθνώς βραβευμένη εταιρεία , με έδρα την Κρήτη. Το δυναμικό της στελεχώνουν Αρχιτέκτονες , Πολιτικοί Μηχανικοί , Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Λογιστές.
Εάν ενδιαφέρεστε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας ή να υλοποιήστε οποιοδήποτε επενδυτικό σας σχέδιο , μην αναλώνετε το χρόνο σας να ψάχνετε περισσότερο. Εμείς θα φροντίσουμε για τους απαραίτητους ελέγχους του ακινήτου σας , τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό , την Κατασκευή ως την πλήρη ολοκλήρωση. Συνεπώς το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίζετε την νέα σας ζωή σε μια ηλιόλουστη και πανέμορφη περιοχή όπως η Κρήτη ή να θέσετε σε λειτουργία της ολοκληρωμένη σας επένδυση.

construction

Κατασκευή

Μέσα από την δυναμική και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας , η ΕΥΡΩΠΛΑΝ έχει εδραιώσει την επαγγελματική της επιτυχία , παρέχοντας καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις και προτάσεις σε σύνθετα τεχνικά έργα στην Κρήτη για σχεδόν 20 χρόνια. Ως μεγαλύτερο προσόν της εταιρείας μας , είναι η εμπειρία και το πάθος των στελεχών της.
Έχουμε κίνητρα που μας ωθούν να αναθεωρούμε διαρκώς τους στόχους μας. Στόχοι οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την επιτυχία κάθε τεχνικού έργου που αναλαμβάνουμε , ενώ παράλληλα «ΧΤΙΖΟΥΜΕ» διαδικασίες που εγγυώνται την αρτιότητα των Μελετών και Κατασκευών μας.

Project Management

Διοίκηση τεχνικών έργων

Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες Διοίκησης Τεχνικών Έργων , μέσω μεθόδων που εφαρμόζονται σε προγράμματα δικής μας παραγωγής και επινόησης , καθώς επίσης και στα εργοτάξια μας. Σκοπός των μεθόδων αυτών είναι η επίτευξη των Στόχων που έχουν τεθεί στο Έργο , συμπεριλαμβανομένων των παραμέτρων Ποιότητας , Κόστους και Χρονοδιαγράμματος.
Στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ γνωρίζουμε ότι η σωστή και άκρως επαγγελματική διαχείριση ενός τεχνικού έργου είναι στρατηγικό σημείο για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων του. Έχοντας την γενική αυτή αρχή ως οδηγό , εκπαιδεύουμε διαρκώς τα στελέχη μας ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των εργοταξίων και γενικά οποιουδήποτε έργου , άσχετα με τον βαθμό δυσκολίας του. Μεγάλη μας ανταμοιβή στο κομμάτι αυτό οι συστατικές επιστολές που συνοδεύουν τα έργα μας και βρίσκονται στην διάθεση των πελατών μας.

Έργα

Κατηγορίες:ΌλεςΜελέτεςΕξοχικές ΚατοικίεςΑστικές Κατοικίες - Κατοικίες εντός ΟικισμούΓραφεία-ΚαταστήματαΞενοδοχείαΒιομηχανικά ΚτίριαΜοναδικές Κατασκευές
no more posts
testimonials w3c

Πελάτες

Οι πιστοί πελάτες δεν επιστρέφουν τόσο απλά, δεν αρκούνται στο να σας προτείνουν διαρκώς, αλλά επιμένουν - στις συζητήσεις με τους φίλους τους - να τους πείσουν να συνεργαστούν μαζί σας .

Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα

Πλεονεκτήματα Συνεργασίας

Projects Done on Time

Τα έργα μας ολοκληρώνονται με βάση το χρονοδιάγραμμα.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει όλες τις εργασίες , εντός χρονοδιαγράμματος και εντός προϋπολογισμού. Μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι γι’ αυτό μαζί μας.

Always Available

Πάντα διαθέσιμοι

Θα βρισκόμαστε εκεί για εσάς, οποτεδήποτε και αν μας χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε, εκτιμήσουμε ή απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε σχετικά με την κατασκευή του έργου σας ή τον προγραμματισμό του.

profesionaland reliable

Υπεύθυνοι Επαγγελματίες

Μπορείτε πάντα να στηρίζεστε στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ. Η απόλυτα επαγγελματική ομάδα μας θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε ταχύτατα το σπίτι των ονείρων σας σε πραγματικότητα.

Νέα & Εκδηλώσεις


Καλά Χριστούγεννα!! – Merry Christmas !!

Καλά Χριστούγεννα!! – Merry Christmas !!

9 του Δεκεμβρίου 2019

All our Europlan offices will be closed from the 25th December 2019 to the 1st January 2020. Όλα τα γραφεία της Europlan, θα παραμείνουν κλειστά από τις 25 Δεκεμβρίου 2019 έως και την 1 Ιανουαρίου 2020

Διεθνή Βραβεία Ιδιοκτησίας 2019 - Νικητής ... Istron Villa !!

Διεθνή Βραβεία Ιδιοκτησίας 2019 - Νικητής ... Istron Villa !!

19 Σεπ 2019

Έχουμε μόλις ενημερωθεί ότι Ίστρον Βίλα ήταν επιτυχής όσον αφορά τις Διεθνείς Property 2019! Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι ότι από την έναρξη για την καλύτερη κατασκευή στην Ελλάδα θα πρέπει τώρα να τεθεί προς τα εμπρός στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας ανάθεσης. Έχουμε προσκληθεί στο Λονδίνο στις 24 Οκτωβρίου μέχρι τη συλλογή βραβείο μας [...]

Καλές Διακοπές !!!  Happy Holidays !!!

Καλές Διακοπές !!! Happy Holidays !!!

12 Αυγούστου του 2019

Τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά από 15 Αύγουστου έως 25 Αυγούστου για τις ετήσιες καλοκαιρινές διακοπές. All Europlan offices will be closed from the 15th August until the 25th August for our summer vacations.

Εγγύηση Ποιότητας

εγγυημένη ποιότητα
Η εταιρεία μας παρέχει πενταετή εγγύηση, η οποία υπερβαίνει το προσδοκώμενο όριο εγγύησης εργολάβου , σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Εγχειρίδιο Χρήσης Έργου

εγχειρίδιο ιδιοκτήτες σπιτιού
Το ακίνητο θα ανήκει σε εσάς μετά το πέρας των εργασιών. Το αναλυτικό εγχειρίδιο που μπορούμε να σας παρέχουμε, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς λειτουργούν όλα τα συστήματα στο Έργο σας.

Γραφεία στην Κρήτη

Άγιος Νικόλαος: Ρούσου Καπετανάκη 13, T.K. 72100, Τηλ: 2841028452, Fax:2841024993
Φόρμα Επικοινωνίας

Ηράκλειο:. 33, Σμύρνης Str, 71201, Τηλ: 2810222254


Ελούντα: Α. Παπανδρέου 50, Τηλ: 2841042004


e bannerespaEÆÅÇ180X150