Η Europlan εξειδικεύεται στην παράδοση τεχνικών έργων υψηλών προδιαγραφών στο νησί της Κρήτης.

Είμαστε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία , με πλήθος τμημάτων (Μελετητικό, Κατασκευαστικό, Διοίκησης Έργων, Οικονομικό , Μάρκετινγκ , Σχεδιασμού και Ανάπτυξης κλπ.), με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της Σχεδίασης , Κατασκευής , Επίβλεψης και Διοίκησης Τεχνικών Έργων.

Bίντεο Εuroplan.…

Ένα βίντεο για να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμεBίντεο Εuroplan.…

Παρακολουθείστε εδώ …


Το νέο μας Βίντεο Ευρωπλάν το οποίο δίνει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, τις μαρτυρίες πελατών και μία οπτική απόλαυση μερικών από τα πιο πρόσφατα κατασκευαστικά μας έργα.

42

Μιχάλης Χωραφάς – Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε το 1977 στο Ηράκλειο και από τότε διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.

Πραγματοποίησε τον κύκλο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο και στην συνέχεια συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Από το έτος 2002 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και από το έτος 2006 είναι μέτοχος στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ, έχοντας υπό την ευθύνη του το μελετητικό τμήμα. Εξειδικεύεται στη μελέτη και αδειοδότηση πάσης φύσεως κατασκευών, έχοντας εμβαθύνει στην Πολεοδομική Νομοθεσία.

Είναι πιστοποιημένος εκτιμητής αξιών ακινήτων και ενεργειακός επιθεωρητής.

Έχει έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά υπηρετώντας τόσο τον τόπο όσο και τον κλάδο των μηχανικών.

Έχει συμμετάσχει ως μέλος στη Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου, στην Κυκλοφοριακή Επιτροπή του Δήμου Αγίου Νικολάου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΑΝ Α.Ε στο ΣΥΠΟΘΑ Λασιθίου καθώς και της κυκλοφοριακής Επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Έχει αξιοσημείωτη δράση στο Τεχνικό Επιμελητήριο από το 2007, τόσο στα τοπικά όσο και στα Πανελλήνια Όργανα. Έχει θητεύει ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος τόσο στην Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου, όσο και στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Σήμερα υπηρετεί ως Πρόεδρος της Διοικούσας του Τμήματος ενώ από το 2007 εκλέγεται ανελλιπώς ως μέλος της Αντιπροσωπείας. Από το 2013 εκλέγεται τρεις συνεχείς φορές στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στην Αθήνα.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες τεχνικού περιεχομένου.

Είναι παντρεμένος με την Αρχιτέκτονα κ. Δρακωνάκη Κωνσταντίνα με την οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους, το Δημήτρη,το Μανώλη και το Μάριο.

Χόμπι του είναι το μπάσκετ και το σκάκι


Γιάννης Μαρίνος - Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1970 με καταγωγή από τη Πελοπόννησο και τα Επτάνησα και το 1981 μετακομίζει στον Άγιο Νικόλαο, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Πραγματοποιεί το κύκλο σπουδών του στη Πολυτεχνική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αποφοιτεί με το τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού.

Από το 1995 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και το 1998, ως συνιδρυτής της ΕΥΡΩΠΛΑΝ, εισέρχεται στο κλάδο του ελεύθερου επαγγέλματος.

Το 2001 παντρεύεται την Ευτυχία Αποστολάκη, δημόσια υπάλληλο. Αποκτούν τρεις κόρες, την Αλεξάνδρα, την Ελένη και τη Μυρσίνη.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας της ΕΥΡΩΠΛΑΝ, το νερό κυλά για τα καλά στο αυλάκι και γίνεται ποτάμι. Η εταιρεία γνωρίζει επιτυχίες και πολλές διακρίσεις και συνεχίζει, έως σήμερα, δυναμικά τη πορεία της στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής.

Η κοινωνική του δράση είναι αρκετά έντονη. Ενδεικτικά η συμμετοχή του ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου και της ΔΕΥΑΑΝ, της Σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, της επιτροπής κυκλοφορίας και της Λιμενικής επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.

Το 2019 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος, του δήμου Αγίου Νικολάου και του αποδίδεται, από το Δήμαρχο Αντώνη Ζερβό, ο τίτλος του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Τεχνικών Έργων και Μελετών.

Αντλεί ενέργεια από τον αθλητισμό και υπήρξε αθλητής του Ν.Ο.Α.Ν. και συγκεκριμένα της υδατοσφαίρισης. Τα τελευταία χρόνια παίζει ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στις προπονήσεις και στις αθλητικές αποστολές της ομάδας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Α.Ν.
Εγγύηση Ποιότητας

εγγυημένη ποιότητα
Η εταιρεία μας δίνει εγγύηση 5 ετών

Γραφεία στην Κρήτη

Άγιος Νικόλαος: Ρούσσου Καπετανάκη 13, T.K. 72100, Τηλ: 2841028452, Fax:2841024993
Φόρμα Επικοινωνίας

Ηράκλειο:. 33, Σμύρνης, 71201, Τηλ: 2810222254


Ελούντα: Α. Παπανδρέου 50, Τηλ: 2841042004


e bannerespaEÆÅÇ180X150