Ποιοι είμαστε

Η Europlan εξειδικεύεται στην παράδοση τεχνικών έργων υψηλών προδιαγραφών στο νησί της Κρήτης.

Είμαστε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία , με πλήθος τμημάτων (Μελετητικό, Κατασκευαστικό, Διοίκησης Έργων, Οικονομικό , Μάρκετινγκ , Σχεδιασμού και Ανάπτυξης κλπ.), με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της Σχεδίασης , Κατασκευής , Επίβλεψης και Διοίκησης Τεχνικών Έργων.

Bίντεο Εuroplan.…

Ένα βίντεο για να σας παρουσιάσουμε την εταιρεία μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Bίντεο Εuroplan.…

Παρακολουθείστε εδώ …


Το νέο μας Βίντεο Ευρωπλάν το οποίο δίνει πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, τις μαρτυρίες πελατών και μία οπτική απόλαυση μερικών από τα πιο πρόσφατα κατασκευαστικά μας έργα.


Γιάννης Μαρίνος

Πολιτικός Μηχανικός / Υπεύθυνος Οικονομικών


 • Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Ξάνθης. Γεννήθηκε το 1970 στην Ρόδο με καταγωγή από τη Πελοπόννησο και τα Επτάνησα. Το 1981 εγκαταστάθηκε στον Άγιο Νικόλαο, όπου διαμένει ως σήμερα.
 • Πραγματοποίησε τον κύκλο Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο. Συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής.
  Μετά την απόκτηση του πτυχίου του το 1993, μετέβη στη Μεγάλη Βρετανία, για μεταπτυχιακές σπουδές.
 • Από το 1995 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και από το 1998 είναι μέτοχος στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ, έχοντας, τα τελευταία χρόνια, υπό την ευθύνη του το τμήμα οικονομικών και κατασκευών.
 • Ειδικεύεται σε κατασκευές με οικολογικά υλικά δόμησης καθώς και στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική.
 • Τη περίοδο 2001 - 2002 διετέλεσε τακτικό μέλος και τεχνικός σύμβουλος της Λιμενικής Επιτροπής, Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου
 • Τη περίοδο 2014 - σήμερα διατελεί τακτικό μέλος και ταμίας του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου
 • Τη περίοδο 2015 - σήμερα διατελεί Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αγίου Νικολάου
 • Τη περίοδο 2015 - σήμερα διατελεί τακτικό μέλος της Κυκλοφοριακής Επιτροπής και της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Αγίου Νικολάου
 • Είναι παντρεμένος με την Ευτυχία Αποστολάκη, δημοτική υπάλληλο με την οποία έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Αλεξάνδρα, την Ελένη και τη Μυρσίνη
 • Χόμπι του είναι το ποδόσφαιρο, η μουσική και ο κινηματογράφος.

MARINOS BW
CHORAFAS BW 2

Μιχάλης Χωραφάς

Πολιτικός Μηχανικός / Υπεύθυνος Τμήματος Μελετών


 • Πολιτικός Μηχανικός Πολυτεχνικής Σχολής Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
 • Γεννήθηκε το 1977 στο Ηράκλειο και από τότε διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.
 • Πραγματοποίησε τον κύκλο Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Άγιο Νικόλαο και στην συνέχεια συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή , στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.
 • Από το έτος 2002 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και από το έτος 2006 είναι μέτοχος στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία ΕΥΡΩΠΛΑΝ , έχοντας υπό την ευθύνη του το μελετητικό τμήμα .
 • Είναι πιστοποιημένος εκτιμητής αξιών ακινήτων.
 • Τα τελευταία χρόνια ειδικεύεται σε κατασκευές με οικολογικά υλικά δόμησης καθώς και στην βιοκλιματική αρχιτεκτονική.
 • Την περίοδο 2006-2009 ήταν τακτικό μέλος της Λιμενικής Επιτροπής , Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου
 • Τη περίοδο 2007-2009 διετέλεσε Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΤΕΕ/ΤΑΚ. Από το 2014 είναι μέλος της κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ. Από το 2007 είναι μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ και το 2016 εκλέχθηκε Πρόεδρος του σώματος.
 • Είναι παντρεμένος με την αρχιτέκτονα κ. Δρακωνάκη Κωνσταντίνα με την οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους.
 • Χόμπι του είναι το μπάσκετ.

VAGO BW 1

Βαγγέλης Πλευράκης

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. / Τμήμα Κατασκευών


Ο Βαγγέλης κατάγεται από τα Λακκώνια, σπούδασε Μηχανολογία στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου, εργάζεται στην εταιρεία από το 2004 ως Εργοδηγός και ανήκει στο τμήμα Κατασκευών.

Τα χόμπι του Βαγγέλη περιλαμβάνουν το ποδόσφαιρο και την ανάγνωση βιβλίων.

CARLA BW

Κάρλα Πράις

Τμήμα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης


Η Carla (Κάρλα) είναι από τον Καναδά και ξεκίνησε να εργάζεται στη ΕΥΡΩΠΛΑΝ τον Ιανουάριο του 2008. Σπούδασε Μάρκετινγκ στον Καναδά και τώρα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας σχεδιασμού και ανάπτυξης της εταιρείας.
Στην Carla (Κάρλα) αρέσει να περνάει χρόνο με την οικογένειά της απολαμβάνοντας το όμορφο νησί.

LEMBIDIS BW

Γιώργος Λεμπίδης

Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. / Τμήμα Κατασκευών


Ο Γιώργος κατάγεται από την Νεάπολη, σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Μηχανολογία, προσχώρησε στην εταιρεία το 2005 και εργάζεται ως Εργοδηγός στο τμήμα Κατασκευών.

Στα χόμπι του απαριθμεί το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

GEORGIA BW 1

Γεωργία Καχοπούλου

Γραμματέας / Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας


Η Γεωργία είναι η παλαιότερη συνεργάτιδά μας, κατάγεται από την Αθήνα, έχει φοιτήσει σε ΙΕΚ γραμματειακής υποστήριξης, εργάζεται στην εταιρεία από το 2003 και ανήκει στο τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων .

Στα χόμπι της Γεωργίας περιλαμβάνεται η ασχολία με την τέχνη, οι χειροποίητες δημιουργίες και η ποδηλασία.

NIKOS BW2 1

Νίκος Χειρακάκης

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. / Τμήμα Κατασκευών


Ο Νίκος κατάγεται από την Ελούντα , έχει αποφοιτήσει από το Τ.Ε.Ι. Αθήνας και ξεκίνησε να εργάζεται στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ το έτος 2009 και εργάζεται ως Εργοδηγός στο τμήμα Κατασκευών. Τα χόμπι του Νίκου περιλαμβάνουν τη φωτογραφία, το τρέξιμο και την παρέα με φίλους.

BETH BW2

Μπέθαν Σιούελ

Επικεφαλής Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων


Bethan προέρχεται από την Ουαλία και μετακόμισε στην Κρήτη το 2006. Σπούδασε Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Plymouth της Αγγλίας και είναι Επικεφαλής του Τμήματος Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων του Europlan. Άρχισε να εργάζεται για την εταιρεία το 2006. Τα χόμπι της περιλαμβάνουν πεζοπορία και εξερεύνηση της κρητικής υπαίθρου με την κόρη της.

CHRISTOS 2 B7W

Christos Ioannou

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. / Τμήμα Κατασκευών


Χρήστος κατάγεται από τη Νεάπολη και σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. Ξεκίνησε να εργάζεται για την Europlan το 2015.
Στον ελεύθερο χρόνο του, του αρέσει να πάει έξω με τους φίλους και τις ταινίες ρολόι.

popi

Πόπη Γιαννακάκη

Τοπογράφος Μηχανικός / Τμήμα Μελετών – Κατασκευών


Η Πόπη κατάγεται από Πυργού (Ηράκλειο) , είναι η τοπογράφος μας και ξεκίνησε να εργάζεται στη Europlan το 2012. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Ηρακλείου και αποτελεί μέλος του τμήματος Μελετών και Κατασκευών μας.

Τα χόμπι της περιλαμβάνουν να περνά χρόνο με την οικογένειά της, το τένις και το παιχνίδι με το σκύλο της.

MASTORAKI BW

Μαρία Μαστοράκη

Οικονομολόγος / Τμήμα Διαχείρισης Οικ. Πόρων


Η Μαρία Μαστοράκη κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο , έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης , εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥΡΩΠΛΑΝ το 2008 και ανήκει στο τμήμα Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων. Η Μαρία απολαμβάνει να περνά χρόνο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους της.

EVANGELIA BW

Ευαγγελία Ευαγγελινάκη

Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης / Τμήμα Μελετών


Η Ευαγγελία κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο , σπούδασε Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Πολυτεχνείο Κρήτης , εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥΡΩΠΛΑΝ το 2012 και αποτελεί μέλος του Μελετητικού μας τμήματος.

Τα χόμπι της περιλαμβάνουν την ποδηλασία και το τένις.

THRAP BW

Μαρία Θραψανιώτου

Οικονομικά / Τμήμα Διαχείρισης Οικ. Πόρων


Η Μαρία κατάγεται από τον Άγιο Νικόλαο , φοίτησε στο Ι.Ε.Κ. ως Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και συνδέθηκε με την εταιρεία μας το έτος 2008 , ως μέλος του Τμήματος Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων.

Χόμπι της Μαρίας είναι το τένις και οι Pilates.

PHILIPOS BW

Φίλιππος Πατεράκης

Πολιτικός Μηχανικός / Τμήμα Μελετών


Ο Φίλιππος κατάγεται από τον Αγιο Νικόλαο ,σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , προσχώρησε στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ το 2012 και αποτελεί μέλος του Μελετητικού τμήματος.

Τα χόμπι του περιλαμβάνουν τη μουσική και τον κινηματογράφο.

PANAYIOTA

Μάρκου Παναγιώτα

Αρχιτέκτων Μηχανικός / Τμήμα Μελετών


Η Παναγιώτα κατάγεται από την Αθήνα και μας τιμά με την παρουσία της στην Κρήτη , σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και συνεργάζεται με την εταιρεία μας και το τμήμα Μελετών από το 2015.

Χόμπι της Παναγιώτας είναι η ζωγραφική, οι ιδιοκατασκευές και το ράψιμο.

SOULA BW 2

Σούλα Κρατημένου

Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. / Τμήμα Μελετών


Η Σούλα κατάγεται από την Αθήνα , σπούδασε στο T.E.I Ηρακλείου , προσχώρησε στην εταιρεία το 2012 και εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. στα γραφεία μας στο Ηράκλειο , εντασσόμενη στο Τμήμα Μελετών.

Χόμπι της είναι η χειροτεχνία, το ντεκουπάζ και οι δημιουργίες με συρρικνούμενο πλαστικό..

marianna 2

Marianna Chatzipavli

Αρχιτέκτων Μηχανικός / Τμήμα Σχεδιασμού


Μαριάννα προέρχεται από την Αθήνα. Αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ως Αρχιτέκτων Μηχανικός. Υπήρξε μέλος της ομάδας Europlan (Τμήμα Σχεδιασμού) από το 2018.

χόμπι της είναι η ζωγραφική, το τένις και η γιόγκα.

rapti 2

Maria Rapti

Αρχιτέκτων Μηχανικός / Τμήμα Σχεδιασμού


Η Μαρία έρχεται από το Αγρίνιο, σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Msc Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Εργάζεται στην Europlan το 2017 και είναι μέλος του Τμήματος Σχεδιασμού.

χόμπι της Μαρίας περιλαμβάνουν ζωγραφική και μικρές κατασκευές χειροποίητα τσιμέντου.

liokalos new

Ιωάννης Liokalos

Πολιτικός Μηχανικός / Τμήμα Μελετών


Γιάννης προέρχεται από την Ιεράπετρα και αποφοίτησε από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Ξάνθης. Ξεκίνησε να εργάζεται στην EUROPLAN κατά το έτος 2017. Είναι μέλος του Τμήματος Σχεδιασμού για στατικές μελέτες ιδιοκτησίας και αποτιμήσεις.

Τα χόμπι του περιλαμβάνουν μουσική, το τρέξιμο και θαλάσσια σπορ.

nikolarakis

Manolis Nikolarakis

Πολιτικός Μηχανικός Περιβάλλοντος και Τμήμα / Κατασκευές


Μάνος προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας στην Κύπρος στον Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος. Ξεκίνησε να εργάζεται για την Europlan το Απρίλιο του 2018.

Τα χόμπι του περιλαμβάνουν την ακρόαση και αναπαραγωγή μουσικής, καθώς και παίζουν σκάκι.

kaperonis

Christos Kaperonis

Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π. / Τμήμα Κατασκευών


Ο Χρήστος είναι από τα Τρίκαλα, σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει Master of Science (M.Sc.) στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης.

Εντάχθηκε Europlan το 2017 και είναι μέλος του Τμήματος Κατασκευής και Έργων προμετρήσεων Τμήματος.

Τα χόμπι του περιλαμβάνουν παίζοντας μουσικά όργανα, τραγουδώντας και πηγαίνει στον κινηματογράφο.

filia

Filia Tzortzi

Αρχιτέκτων Μηχανικός / Τμήμα Σχεδιασμού


Φιλία προέρχεται από τον Άγιο Νικόλαο και σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Εργάζεται ομάδα του Europlan κατά το 2019, ως μέλος της Σχεδιασμός και Κατασκευή τμήματος.

Φιλία αρέσει να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο της στη φύση, πεζοπορία και πεζοπορία, αλλά και της αρέσει η φωτογραφία.

Εγγύηση Ποιότητας

εγγυημένη ποιότητα
Η εταιρεία μας παρέχει πενταετή εγγύηση, η οποία υπερβαίνει το προσδοκώμενο όριο εγγύησης εργολάβου , σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Εγχειρίδιο Χρήσης Έργου

εγχειρίδιο ιδιοκτήτες σπιτιού
Το ακίνητο θα ανήκει σε εσάς μετά το πέρας των εργασιών. Το αναλυτικό εγχειρίδιο που μπορούμε να σας παρέχουμε, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς λειτουργούν όλα τα συστήματα στο Έργο σας.

Γραφεία στην Κρήτη

Άγιος Νικόλαος: Ρούσου Καπετανάκη 13, T.K. 72100, Τηλ: 0030.2841028452, Fax:0030.2841024993
Φόρμα Επικοινωνίας

Ηράκλειο:. 33, Σμύρνης Str, 71201, Τηλ: 30,2810222254


Ελούντα: Α. Παπανδρέου 47., T.K. 72053, Τηλ:0030.2841042004


e bannerespaEÆÅÇ180X150