Σχετικά με εμάς

Europlan ειδικεύεται στην παράδοση των έργων κατασκευής υψηλής κατηγορίας στο νησί της Κρήτης, Ελλάδα.
Είμαστε μια ταχέως αναπτυσσόμενη διεπιστημονική εταιρεία με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της αρχιτεκτονικής, μηχανικής, διαχείρισης εργασιών και επίβλεψης κατασκευών.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Οι ενδοεταιρικές κάθετα ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας απλοποιούν τη διαδικασία ανέγερσης κτηρίων.
Το εύρος της τεχνογνωσία μας in-house προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους πελάτες, μεταξύ των οποίων ένα μόνο σημείο επαφής, ακριβή χρονοδιαγράμματα, με την εγγύηση των προϋπολογισμών και την αύξηση της ποιότητας στο σχεδιασμό και το τελικό προϊόν.

Διεθνώς Βραβευμένη Εταιρεία

Οι ικανότητές μας αποδεικνύονται μέσω των αναγνωρίσεων που έχουμε λάβει και των εμβληματικών έργων που έχουμε ολοκληρώσει.
Σε πολλές περιπτώσεις έχουμε αναγνωριστεί από διεθνείς βραβεία για το γεγονός ότι το καλύτερο Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα στην κατηγορία Best Single Μονάδα!


Θα σας ενδιέφερε μία εκτίμηση;

Υπηρεσίες

Εμπιστοσύνη , είναι κάτι από όλα αυτά , που γνωρίζουμε να «Χτίζουμε» καλά.

Σχεδιασμός

Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ είναι μια διεθνώς βραβευμένη εταιρεία , με έδρα την Κρήτη. Το δυναμικό της στελεχώνουν Αρχιτέκτονες , Πολιτικοί Μηχανικοί , Μηχανολόγοι Μηχανικοί και Λογιστές.
Εάν ενδιαφέρεστε να χτίσετε το σπίτι των ονείρων σας ή να υλοποιήστε οποιοδήποτε επενδυτικό σας σχέδιο , μην αναλώνετε το χρόνο σας να ψάχνετε περισσότερο. Εμείς θα φροντίσουμε για τους απαραίτητους ελέγχους του ακινήτου σας , τον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό , την Κατασκευή ως την πλήρη ολοκλήρωση. Συνεπώς το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίζετε την νέα σας ζωή σε μια ηλιόλουστη και πανέμορφη περιοχή όπως η Κρήτη ή να θέσετε σε λειτουργία της ολοκληρωμένη σας επένδυση.

Caption text

Κατασκευή

Μέσα από την δυναμική και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας , η ΕΥΡΩΠΛΑΝ έχει εδραιώσει την επαγγελματική της επιτυχία , παρέχοντας καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις και προτάσεις σε σύνθετα τεχνικά έργα στην Κρήτη για σχεδόν 20 χρόνια. Ως μεγαλύτερο προσόν της εταιρείας μας , είναι η εμπειρία και το πάθος των στελεχών της.
Έχουμε κίνητρα που μας ωθούν να αναθεωρούμε διαρκώς τους στόχους μας. Στόχοι οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την επιτυχία κάθε τεχνικού έργου που αναλαμβάνουμε , ενώ παράλληλα «ΧΤΙΖΟΥΜΕ» διαδικασίες που εγγυώνται την αρτιότητα των Μελετών και Κατασκευών μας.

Διοίκηση τεχνικών έργων

Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες Διοίκησης Τεχνικών Έργων , μέσω μεθόδων που εφαρμόζονται σε προγράμματα δικής μας παραγωγής και επινόησης , καθώς επίσης και στα εργοτάξια μας. Σκοπός των μεθόδων αυτών είναι η επίτευξη των Στόχων που έχουν τεθεί στο Έργο , συμπεριλαμβανομένων των παραμέτρων Ποιότητας , Κόστους και Χρονοδιαγράμματος.
Στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ γνωρίζουμε ότι η σωστή και άκρως επαγγελματική διαχείριση ενός τεχνικού έργου είναι στρατηγικό σημείο για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων του. Έχοντας την γενική αυτή αρχή ως οδηγό , εκπαιδεύουμε διαρκώς τα στελέχη μας ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες των εργοταξίων και γενικά οποιουδήποτε έργου , άσχετα με τον βαθμό δυσκολίας του. Μεγάλη μας ανταμοιβή στο κομμάτι αυτό οι συστατικές επιστολές που συνοδεύουν τα έργα μας και βρίσκονται στην διάθεση των πελατών μας.

Έργα

Κατηγορίες:ΌλεςΜελέτεςΕξοχικές ΚατοικίεςΑστικές Κατοικίες - Κατοικίες εντός ΟικισμούΓραφεία-ΚαταστήματαΞενοδοχείαΒιομηχανικά ΚτίριαΜοναδικές Κατασκευές
no more posts

Απόψεις Πελατών

Η τελική δοκιμασία μιας επιτυχημένης εταιρείας είναι οι αντιδράσεις των πελατών της.

Προχωρήστε παρακάτω για αποσπάσματα από τις συστατικές επιστολές των πελατών μας.

Πολύ ικανοποιημένος!

«Από την πρώτη στιγμή μέχρι και την ημέρα παράδοσης του έργου, οι συνεργάτες της Europlan μας κατέπληξαν με τον συνεχή επαγγελματισμό που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ αναπτύχθηκε και μία φιλία μεταξύ μας. Πραγματικά έκαναν τα όνειρά μας πραγματικότητα, κινούμενοι πάντα εντός των περιορισμένων δυνατοτήτων μας .»

www.vakantieacademie.com

Υπέροχη Δουλειά!

«Εντός 12 μηνών από την έναρξη των εργασιών, η Europlan ανακαίνισε το σπίτι μας, παραδίδοντας ένα αποτέλεσμα τόσο όμορφο που όχι μόνο εκπλήρωσε το όραμά μας αλλά μάλλον το ξεπέρασε.»

Maggie (Μάγκι) και Robbie Cottrell (Ρόμπι Κότρελ)

Πριν από την προθεσμία

«Η συναλλακτική της συμπεριφορά της ΕΥΡΩΠΛΑΝ χαρακτηρίζεται από τη συνέπεια, τήρηση των δεσμεύσεων και προθεσμιών.»


Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Τρομερό!

«Δεν αποτελεί υπερβολή όταν ισχυριζόμαστε ότι από την πρώτη στιγμή της ανάθεσης του έργου στην εταιρεία σας κερδίσατε το θαυμασμό, την ικανοποίηση και την απόλυτη εμπιστοσύνη μας.»


Ιερά Μονή Τοπλού

Πολύ γρήγοροι!

«Χρειαζόμασταν μια εταιρεία που θα μπορούσαμε να εμπιστευτούμε για να κάνουμε ότι χρειαζόταν χωρίς άμεση συμμετοχή από την δική μας πλευρά , γιατί κατά την διάρκεια της κατασκευής μας εμείς μέναμε στην Ολλανδία. Τέτοιες εταιρείες υπάρχουν ελάχιστες στην Ελλάδα , η ΕΥΡΩΠΛΑΝ όμως ήταν μια από αυτές.»

Rob (Ρομπ) και Gea Argante (Χέα Αργάντε)

Εύκολη συνεργασία

«Ο λόγος τους είναι εγγύηση. Μπορεί κανείς να τους εμπιστεύεται απόλυτα και χωρίς καμία επιφύλαξη ή ανησυχία».

Lough Callahan (Λουγκ Κάλαχαν)
Βίλα Olous

«Το σπίτι που μας άρεσε μπορεί να είχε πολλές λεπτομέρειες και δυσκολίες όμως η ΕΥΡΩΠΛΑΝ έχοντας πλήρη έλεγχο κατάφερε να περατώσει την κατασκευή στον προκαθορισμένο χρόνο , όντας απόλυτα ευχαριστημένοι»

Robert (Ρόμπερτ) και Jane Bright (Τζέιν Μπράιτ)
Βίλα Talisker

Πέρα από το καθήκον τους

«Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ πήγε πίσω από το ότι το καθήκον προέτασσε να κάνει , στην προσπάθεια τους να μας βοηθήσουν όταν αντιμετωπίσαμε γραφειοκρατικά προβλήματα, ενώ συνέχισαν να μας προσφέρουν βοήθεια όταν τους καλούσαμε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου.»

Patricia (Πατρίσια) και Andrew Gialerakis (Άντριου Γιαλεράκης)

« Η ΕΥΡΩΠΛΑΝ ανέλαβε την υπεργολαβία όλων των ανακαινίσεων στην ξενοδοχειακή μονάδα μας διεκπεραιώνοντάς τις με άψογο και απόλυτα επαγγελματικό τρόπο.»

Μιχαήλ Ευαγγελίδης
Ξενοδοχείο Aqua Sol

«Η αδειοδότηση της ξενοδοχειακής μονάδος χρειαζόταν ιδιαίτερους χειρισμούς οι οποίοι αναλήφθηκαν στο σύνολο τους από την ΕΥΡΩΠΛΑΝ με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με καμία υπηρεσία καθ όλη την διάρκεια της κατασκευής παρ όλες τις δυσκολίες του εγχειρήματος».

Ιωάννης Πολεμαρκάκης
Ξενοδοχείο Blue Marine

«Το ότι βρισκόμασταν σε διαφορετική χώρα από εκείνη στην οποία πραγματοποιείτο η κατασκευή θα μπορούσε να αποδειχτεί δύσκολο. Ωστόσο, μας κρατούσαν πλήρως ενήμερους σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα να είμαστε πάντα ήρεμοι. Έστελναν ακόμη και καθημερινές φωτογραφίες από το εργοτάξιο, τις οποίες και λαμβάναμε με ανυπομονησία.»

July Hardy (Τζουλάι Χάρντι)
Βίλα Plaka

«Το ότι μέναμε σε άλλη χώρα δεν επηρέασε καθόλου τη διαδικασία. Λαμβάναμε όλα τα απαραίτητα σχέδια και συμβάσεις τακτικά, ενώ η έναρξη της κατασκευής και η ημερομηνία ολοκλήρωσης του έργου τηρήθηκαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα».

Sue (Σου) και Steve Marsh (Στιβ Μαρς)
Οικεία Marsh - Ελούντα

«Οι συνομιλίες σχετικά με την κατασκευή διεξήχθησαν στην Κρήτη και τη Μόσχα. Το γεγονός ότι η εταιρεία ήταν έτοιμη να έρθει στη Μόσχα, αποτέλεσε απόδειξη του ενδιαφέροντός τους για το έργο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η κατασκευή του σπιτιού των ονείρων μας μετά από σύντομο χρονικό διάστημα.»

Alexander Kanishev (Αλεξάντερ Κανίσεβ)

«Η ικανότητα της Europlan να επικοινωνεί με τις τοπικές αρχές ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν προέκυψε κανένα σημαντικό πρόβλημα κατά την πορεία της κατασκευής. Ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι οι κατασκευαστικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε αρχαιολογική ζώνη όπου οι κανονισμοί είναι πολύ αυστηροί.»

Στυλιανός Φιλιππάκης
Mistral Mare

«Η ικανότητά τους να γνωρίζουν θέματα μελετών αλλά και κατασκευών καθώς και η επιπλέον δυνατότητα να συναλλάσσονται με τις αρμόδιες Υπηρεσίες σε απαλλάσσουν από πολλά προβλήματα που μπορεί μια επιχείρηση να αντιμετωπίσει.»

Μιχάλης Τσαπάκης
Elounda Ilion

«Από τα πρώτα στάδια των διαβουλεύσεων μέχρι και την παράδοση της ολοκληρωμένης βίλας, επέδειξαν εξαιρετική ικανότητα, αξιοπιστία, τεχνογνωσία και άριστη ποιότητα κατασκευής.»

Elisabeth Zimmer (Ελίζαμπεθ Ζίμμερ)
Βίλα Celeste

Πελάτες

Οι πιστοί πελάτες δεν επιστρέφουν τόσο απλά, δεν αρκούνται στο να σας προτείνουν διαρκώς, αλλά επιμένουν - στις συζητήσεις με τους φίλους τους - να τους πείσουν να συνεργαστούν μαζί σας .

Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα
Aspect εικόνα

Πλεονεκτήματα Συνεργασίας

Τα έργα μας ολοκληρώνονται με βάση το χρονοδιάγραμμα.

Η ομάδα μας θα ολοκληρώσει όλες τις εργασίες , εντός χρονοδιαγράμματος και εντός προϋπολογισμού. Μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι γι’ αυτό μαζί μας.

Πάντα διαθέσιμοι

Θα βρισκόμαστε εκεί για εσάς, οποτεδήποτε και αν μας χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε, εκτιμήσουμε ή απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε σχετικά με την κατασκευή του έργου σας ή τον προγραμματισμό του.

Υπεύθυνοι Επαγγελματίες

Μπορείτε πάντα να στηρίζεστε στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ. Η απόλυτα επαγγελματική ομάδα μας θα σας βοηθήσει να μετατρέψετε ταχύτατα το σπίτι των ονείρων σας σε πραγματικότητα.

Νέα & Εκδηλώσεις


Ολοκλήρωση Ανακαίνισης των  Γραφείων μας στον Άγιο Νικόλαο

Ολοκλήρωση Ανακαίνισης των Γραφείων μας στον Άγιο Νικόλαο

June 20, 2017

Η ομάδα της ΕΥΡΩΠΛΑΝ είναι πολύ υπερήφανη να σας παρουσιάσει την ολοκλήρωση της ανακαίνισης των κεντρικών γραφείων μας στον Άγιο Νικόλαο. Ακολουθήστε μέσω των φωτογραφιών την διαδρομή από την αρχή της ανακαίνισης ως το τέλος , προσκαλώντας σας παράλληλα να μοιραστείτε μαζί μας την αισιοδοξία μας για το μέλλον της ΕΥΡΩΠΛΑΝ. Νομίζω ότι όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι το αποτέλεσμα της μεταμόρφωσης είναι εντυπωσιακό, αντικατοπτρίζοντας παράλληλα τα υψηλά στάνταρντ κατασκευής που εφαρμόζουμε ως εταιρεία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας που βοήθησαν ώστε να ολοκληρωθεί το έργο, που σήμερα μας γεμίζει περηφάνια, ακολουθώντας ένα πολύ στενό χρονοδιάγραμμα! υλοποίησης. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα μας !

Παρουσίαση της Εφαρμογής (App) της ΕΥΡΩΠΛΑΝ

Παρουσίαση της Εφαρμογής (App) της ΕΥΡΩΠΛΑΝ

February 9, 2017

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε , ότι από σήμερα τίθεται σε λειτουργία η νέα εφαρμογή (App) που δημιουργήσαμε για την εταιρεία μας. Προσδοκούμε αυτή η νέα υπηρεσία να επιφέρει μια επανάσταση στον τρόπο επικοινωνίας των τωρινών αλλά και μελλοντικών πελατών μας με την εταιρεία μας. Πλέον όλες οι πληροφορίες που θα χρειαστεί ο πελάτης μας για την επιτυχή και ομαλή ολοκλήρωση του έργου του, θα βρίσκονται στα χέρια του , μέσω του κινητού τηλεφώνου του. Η εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε για τους πελάτες μας που θέλουν να έχουν άμεση επαφή με πληροφορίες που σχετίζονται με τα έργα τους , για πελάτες που θέλουν να έχουν καλύτερη επικοινωνία με τον επόπτη ή τον εργοδηγό του έργου τους. Μηνύματα και φωτογραφίες μπορούν πλέον άμεσα να αποστέλλονται μεταξύ των εμπλεκομένων στο έργο και με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η ταχύτητα απόκρισης στις απαιτήσεις του πελάτη. Επικαιροποιημένα σχέδια , σημειώσεις αλλαγών , δείγματα υλικών κλπ. μπορούν να αποσταλούν άμεσα μέσω της εφαρμογής , με αποτέλεσμα την μείωση χρόνου λήψης αποφάσεων και την μεγιστοποίηση ταχύτητας κατασκευής και ικανοποίησης πελάτη. Κατά την άποψη μας είναι το καλύτερο και κατά γενική ομολογία το πιο σύγχρονο εργαλείο που μπορούμε να θέσουμε σε εφαρμογή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Από σήμερα και μετά μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή , είτε μέσω Apple Store , είτε μέσω Google Play ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιείτε. Για να γίνει αυτό εφικτό αναζητήστε το όνομα της εταιρείας μας (Europlan) και συγκεκριμένα το παρακάτω λογότυπο. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και άμεσα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα τελευταία νέα μας και πληροφορίες. Η επιλογή θα είναι διαθέσιμη σε τρείς γλώσσες , Ελληνικά – Αγγλικά και Ρωσικά , γλώσσες οι οποίες μπορούν να επιλεγούν μέσα από την οθόνη του Μενού. Ως απλός επισκέπτης της εφαρμογής θα έχετε πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία μας. Μπορείτε να έχετε πληροφορίες για τους μετόχους και τα βιογραφικά τους , παρουσίαση των τμημάτων της εταιρείας και ανάλυση του συνόλου των υπηρεσιών που παρέχουμε. Υπάρχει επίσης ειδική αναφορά και παρουσίαση των Διεθνών Βραβείων μας καθώς και παρουσίαση των ιδιοκτησιών που έχουν βραβευθεί. Ακόμα σε περίπτωση που θέλετε να δείτε το σύνολο του χαρτοφυλακίου των έργων μας, αρκεί να πατήστε στο εικονίδιο με τίτλο Έργα και άμεσα μπορείτε να περιηγηθείτε σε αυτά έχοντας κατηγοριοποιηθεί σε Μελέτες , Εξοχικές Κατοικίες , Ξενοδοχεία κλπ. Τέλος στην κεντρική σελίδα θα βρείτε και τα τελευταία νέα μας τα οποία ενημερώνονται διαρκώς με νέα άρθρα. Όμως δεν τελειώνουμε εδώ , στην ενότητα «Φωτογραφική Παρουσίαση Εργασίας και Υλικών» μπορείτε να δείτε ένα πλήρες φωτογραφικό υλικό από όλα τα στάδια των εργασιών ενός οικοδομικού έργου, με σύντομη περιγραφή εκάστοτε σταδίου. Η παρουσίαση αυτή βοηθάει αυτούς που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν ένα νέο έργο και ενδιαφέρονται να έχουν μια πολύ καλή εικόνα για το εκάστοτε είδος εργασίας. Μην διστάσετε να περιηγηθείτε στο κομμάτι αυτό , θα σας εντυπωσιάσει !!! Από το μενού της εφαρμογής μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και σε όλα τα μέσα ενημέρωσης καθώς και κοινωνικής δικτύωσης που έχουμε στην διάθεση σας , όπως facebook – κανάλι στο Youtube – LinkedIn και Twitter. Όπως θα δείτε η ενότητα των Συστατικών Επιστολών είναι διαθέσιμη μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες που προτίθενται να είναι πελάτες μας ή σε ήδη υφιστάμενους πελάτες μας. Σε περίπτωση που εγγραφείτε στο πελατολόγιο της ΕΥΡΩΠΛΑΝ , θα φροντίσουμε εμείς να σας εγγράψουμε και να σας δώσουμε πλήρη πρόσβαση στις παρεχόμενες πληροφορίες μέσω της εφαρμογής. Όσοι είναι ήδη πελάτες της ΕΥΡΩΠΛΑΝ θα ενημερωθούν σύντομα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ακριβείς οδηγίες για την χρήση της νέας αυτής συναρπαστικής υπηρεσίας μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα την απολαύσετε. Ως Εταιρεία είμαστε πολύ υπερήφανοι για την νέα αυτή υπηρεσία μας , δεδομένου ότι πρόκειται για μια καινοτόμα και πρωτοπόρα υπηρεσία , η οποία τίθεται προς χρήση στην διάθεση πελατών και συνεργατών. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Singletonapps που μας παρείχαν την δυνατότητα του να δημιουργήσουμε την υπηρεσία αυτή. Για οποιαδήποτε απορία έχετε στο μέλλον σχετικά με την χρήση της εφαρμογής μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο beth@europlan.gr. Σιούελ Μπεθ Επικεφαλής Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας

Εγγύηση Ποιότητας

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ LOGO 2016 Α

Η εταιρεία μας παρέχει πενταετή εγγύηση, η οποία υπερβαίνει το προσδοκώμενο όριο εγγύησης εργολάβου , σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Εγχειρίδιο Χρήσης Έργου

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού MAUNAL 2016

Το ακίνητο θα ανήκει σε εσάς μετά το πέρας των εργασιών. Το αναλυτικό εγχειρίδιο που μπορούμε να σας παρέχουμε, θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς λειτουργούν όλα τα συστήματα στο Έργο σας.

Επιλέξτε γλώσσα

ΕλληνικάEnglishРусскийDeutschFrançais