Σχετικά με εμάς

Η Europlan εξειδικεύεται στην παράδοση τεχνικών έργων υψηλών προδιαγραφών στο νησί της Κρήτης. Είμαστε μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη τεχνική κατασκευαστική εταιρεία, με πλήθος τμημάτων (Μελετητικό, Κατασκευαστικό, Διοίκησης Έργων, Οικονομικό , Μάρκετινγκ , Σχεδιασμού και Ανάπτυξης κλπ.), με εμπειρία άνω των 20 ετών στον τομέα της Σχεδίασης , Κατασκευής , Επίβλεψης και Διοίκησης Τεχνικών Έργων.

τεχνική κατασκευαστική εταιρεία Europlan About
Μιχάλης Χωραφάς – Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε το 1977 στο Ηράκλειο και από τότε διαμένει μόνιμα στον Άγιο Νικόλαο.

Πραγματοποίησε την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στον Άγιο Νικόλαο και συνέχισε τον κύκλο σπουδών του στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πολυτεχνική Σχολή, στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών.

Από το έτος 2002 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και από το έτος 2006 είναι μέτοχος στην τεχνική κατασκευαστική εταιρεία EUROPLAN, έχοντας υπό την ευθύνη του το μελετητικό τμήμα. Εξειδικεύεται στη μελέτη και αδειοδότηση πάσης φύσεως κατασκευών, έχοντας εμβαθύνει στην Πολεοδομική Νομοθεσία.

Από το 2011 είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων Γ΄ Τάξης και από το 2013 πιστοποιημένος Εκτιμητής Αξιών Ακινήτων του Υπουργείου Οικονομικών, έχοντας κατά διαστήματα συνεργαστεί με πέντε Τράπεζες.

Έχει έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά υπηρετώντας τόσο τον τόπο όσο και τον κλάδο των μηχανικών.

Έχει συμμετάσχει ως μέλος στη Λιμενική Επιτροπή του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου, στην Κυκλοφοριακή Επιτροπή του Δήμου Αγίου Νικολάου, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΑΝ Α.Ε, στο Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Λασιθίου καθώς και της κυκλοφοριακής Επιτροπής του Δήμου Αγίου Νικολάου. Από το 2020 είναι μέλος του Τεχνικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) και μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας Κρήτης.

Έχει αξιοσημείωτη δράση στο Τεχνικό Επιμελητήριο από το 2007, τόσο στα τοπικά όσο και στα Πανελλήνια Όργανα. Έχει θητεύει ως Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος τόσο στην Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου, όσο και στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΑΚ με αποκορύφωμα τη δραστηριότητά του, τη θητεία του ως Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος την περίοδο 2020 – 2021. Επιπρόσθετα από το 2007 εκλέγεται ανελλιπώς ως μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΑΚ, ενώ από το 2013 εκλέγεται τρεις συνεχείς φορές στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ στην Αθήνα.

Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε αρκετά συνέδρια και ημερίδες τεχνικού περιεχομένου.

Είναι παντρεμένος με την Αρχιτέκτονα κ. Δρακωνάκη Κωνσταντίνα με την οποία έχει αποκτήσει τρεις γιους, το Δημήτρη,το Μανώλη και το Μάριο.

Χόμπι του είναι το μπάσκετ και το σκάκι.

Γιάννης Μαρίνος – Πολιτικός Μηχανικός

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1970 με καταγωγή από τη Πελοπόννησο και τα Επτάνησα και το 1981 μετακομίζει στον Άγιο Νικόλαο, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Πραγματοποιεί το κύκλο σπουδών του στη Πολυτεχνική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και αποφοιτεί με το τίτλο του Πολιτικού Μηχανικού.

Από το 1995 ασκεί το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού και το 1998, ως συνιδρυτής της EUROPLAN, εισέρχεται στο κλάδο του ελεύθερου επαγγέλματος.

Το 2001 παντρεύεται την Ευτυχία Αποστολάκη, δημόσια υπάλληλο. Αποκτούν τρεις κόρες, την Αλεξάνδρα, την Ελένη και τη Μυρσίνη.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων λειτουργίας της ΕΥΡΩΠΛΑΝ, το νερό κυλά για τα καλά στο αυλάκι και γίνεται ποτάμι. Η εταιρεία γνωρίζει επιτυχίες και πολλές διακρίσεις και συνεχίζει, έως σήμερα, δυναμικά τη πορεία της στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής.

Η κοινωνική του δράση είναι αρκετά έντονη. Ενδεικτικά η συμμετοχή του ως τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου και της ΔΕΥΑΑΝ, της Σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, της επιτροπής κυκλοφορίας και της Λιμενικής επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Λασιθίου.

Το 2019 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος, του Δήμου Αγίου Νικολάου και ασκεί καθήκοντα Αντιδημάρχου Έργων και Μελετών.

Αντλεί ενέργεια από τον αθλητισμό και υπήρξε αθλητής του Ν.Ο.Α.Ν. και συγκεκριμένα της υδατοσφαίρισης. Τα τελευταία χρόνια παίζει ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στις προπονήσεις και στις αθλητικές αποστολές της ομάδας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Α.Ν.

Team | EUROPLAN

Μέλη Ομάδας

Γιαπιτζάκη Μόνικα
Δαλαϊνα Ελευθερία
Καχοπούλου Γεωργία
Καπερώνης Χρήστος
Λεμπίδης Γιώργος
Χειρακάκης Νίκος
Κρεμμυδιώτης Διονύσιος
Κριτσωτάκης Μιχαήλ
Γιαννακάκη Πόπη
Θραψανιώτου Μαρία
Λιόκαλος Γιάννης
Κρατημένου Σούλα
Μυλωνάκης Κωστής
Νικολαράκης Μάνος
Πατεράκης Φίλιππος
Χειμωνάκη Ανδρονίκη
Περουλιού Άννα
Χατζηπαναγιώτης Χάρης
Σταυρακάκης Μάνος
Τουτουδάκης Γιάννης
Παπαδάκης Νίκος
Καμαριανάκη Κατερίνα
Ατσαλάκης Παναγιώτης
Καραβασίλη Αλεξάνδρα
Λαπούσι Σιντορέλα
Κουτσούνα Άντζυ
Νικολαράκης Αντώνης

AWARDS | EUROPLAN

Τα Βραβεία μας

2008

Villa Talisker – Best Architecture (Single Unit) Greece

2011

Villa Kalo Chorio – Best Architecture Single Residence Greece

2012

Plaka Villa – Best Architecture Single Residence Greece

2013

Toad Hall – Best Architecture Singe Residence Greece

2014

Mirabello Blue Gulf Villa – Best Architecture Single Residence Europe

2015

Villa Isabelle – High Commended Architecture Single Residence Greece

2016

Emotion Art Villa – Best Architecture Singe Residence Greece

2017

Villa Aurora – Best Architecture Single Residence Greece

2019

Istron Villa – Residential Property Greece

2020

Villa Olivia – Best Residential Property Greece

2021

Villa Orea – Architecture Single Residence Greece

Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Banner EUERDF
Banner ΕΣΠΑ