Γιατί να μας επιλέξετε;


Μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα την ακρίβεια της εκτίμησης κόστους κατασκευής.

Τα εξελιγμένα συστήματα μετρήσεων και λογιστικής υποστήριξης που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με την εμπειρία των Διοικητών έργων και των Μηχανικών μας, έχουν ως αποτέλεσμα μια εκτίμηση κόστους, για την ορθότητα της οποίας μπορούμε να είμαστε απόλυτα σίγουροι. Η τιμή κατασκευής του έργου που σας παρουσιάζουμε θα είναι και η τελική τιμή που θα πληρώσετε χωρίς εκπλήξεις. Επιπροσθέτως, τα λογιστικά μας συστήματα βασίζονται σε διαφάνεια, η οποία επιτρέπει στον πελάτη να εξακριβώσει για ποια ακριβώς αιτία δαπανώνται τα χρήματα του.

Μπορούμε να εγγυηθούμε απόλυτα την ακρίβεια του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

Τα έργα που αναλαμβάνει η ΕΥΡΩΠΛΑΝ είναι γνωστά για την έγκαιρη - ή και νωρίτερα από το αναμενόμενο - παράδοσή τους.
Κατά την έναρξη κάθε έργου οι έμπειροι Διοικητές έργων και οι Μηχανικοί μας εξετάζουν το σχέδιό σας και καταλήγουν σε ένα χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Στη συνέχεια, το πρόχειρο χρονοδιάγραμμα αυτό, χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός διαγράμματος Gantt, το οποίο και ακολουθείται πιστά κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Η εμπειρία που έχουμε συγκεντρώσει μας έχει δώσει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε με ακρίβεια το χρόνο ολοκλήρωσης του έργου σας, με αποτέλεσμα να μπορούμε να εγγυηθούμε -ως ομάδα- την ημερομηνία ολοκλήρωσής του. Δεν καθυστερούμε ποτέ και προσπαθούμε πάντοτε να σας οδηγήσουμε στην ολοκλήρωση των ονείρων σας, πριν τη συμφωνημένη ημερομηνία!

Μπορούμε να σας αποστέλλουμε καθημερινά φωτογραφίες από την πρόοδο του έργου

Θα σας παρέχουμε έναν ειδικό λογαριασμό όπου θα αποστέλλουμε καθημερινά φωτογραφίες της κατασκευής σας ενώ το έργο σας βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Επιβλέπων υπεύθυνος θα φροντίσει να βγάζει τουλάχιστον 50 φωτογραφίες ανά ημέρα και να σας τις στέλνει μέσω ενός ειδικά διαμορφωμένου διαδικτυακού τόπου, προσβάσιμου μόνο από εσάς. Θα ειδοποιείστε κάθε μέρα όταν θα είναι έτοιμες για εξέταση και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης , που θα σας έχει παρασχεθεί, για να αποκτάτε πρόσβαση στο λογαριασμό. Η υπηρεσία αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να διατηρείτε τον έλεγχο του έργου σας όπου κι αν βρίσκεστε ανά τον κόσμο. Μπορείτε να παρακολουθείτε και να προχωράτε σε αλλαγές ή προτάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας,
γεγονός που σας προσφέρει ένα αίσθημα πλήρους ελέγχου της κατασκευής σας.

Μπορούμε να σας παρέχουμε λεπτομερή σχέδια στο τέλος της κατασκευής.

Στο τέλος της κατασκευής σας, θα μπορέσουμε να σας παράσχουμε μια λεπτομερή σειρά «Κατασκευαστικών Σχεδίων», τα οποία θα σας δώσουν μία εικόνα της ολοκληρωμένης διάταξης του έργου. Τα σχέδια αυτά θα σας βοηθήσουν στην καταγραφή κάθε τμήματος του έργου σας για πολλά χρόνια μετά την κατασκευή.

Είμαστε η μόνη εταιρεία στην Ελλάδα που μπορεί να παρέχει «Οδηγό Χρήσης Έργου»

Στο τέλος του έργου, μπορούμε να σας παρέχουμε έναν λεπτομερή «Οδηγό Χρήσης Έργου», ο οποίος θα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη συντήρηση και τη λειτουργία του έργου σας. Το βιβλίο αυτό θα περιέχει, για παράδειγμα, λεπτομέρειες σχετικά με όλους όσους εργάστηκαν στην ανέγερση του κτηρίου σας, επεξήγηση του τρόπου διαχείρισης των συσκευών του έργου, της μεθόδου συντήρησης πισίνων , γενικές συμβουλές συντήρησης κ.λπ.
Το βιβλίο αυτό είναι άκρως κατατοπιστικό και οι πελάτες μας μέχρι σήμερα το θεωρούν εξαιρετικά χρήσιμο.
Αν και η ΕΥΡΩΠΛΑΝ είναι πάντα σε ετοιμότητα και διάθεση για να βοηθήσει τους πελάτες της , το βιβλίο στοχεύει στη μεταβίβαση του ελέγχου του ακινήτου στον Ιδιοκτήτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμο ιδιαίτερα για τους νέους ιδιοκτήτες.

Προσφέρουμε πενταετή γραπτή εγγύηση των εργασιών μας.

Κάθε έργο μας συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών. Όλοι οι υπεργολάβοι που εργάζονται στην ΕΥΡΩΠΛΑΝ υπογράφουν γραπτή εγγύηση ασφάλισης της εργασίας τους για μια περίοδο 5 ετών. Κατά την περίοδο αυτή, αν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, η ομάδα μας θα σπεύσει να το διορθώσει με δικά μας έξοδα.
Πιστεύουμε στην ποιότητα της δουλειάς μας και των ανθρώπων που εργάζονται για εμάς. Ως εκ τούτου, είμαστε υπερήφανοι για την πενταετή εγγύηση που παρέχουμε.

Επιβλέπουμε καθημερινά όλα τα έργα μας εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα των εργασιών μας.

Τα έργα μας εποπτεύονται από εξειδικευμένους Μηχανικούς, οι οποίοι αναφέρονται απευθείας στον Διοικητή του εκάστοτε έργου. Το έργο σας βρίσκεται πάντα σε ασφαλή χέρια και οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να τεθεί άμεσα στον Εργοδηγό του έργου, ο ρόλος του οποίου είναι να εξασφαλίσει ότι θα παραλάβετε το τελικό προϊόν με ποιότητα εφάμιλλη της ποιότητας που συνοδεύει κάθε έργο που φέρει την σφραγίδα της ΕΥΡΩΠΛΑΝ.

Αναλαμβάνουμε όλη τη γραφειοκρατία, αφήνοντας σας την απόλαυση του τελικού προϊόντος.

Όλοι γνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι διάσημη για τη γραφειοκρατία της, η οποία μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά δύσκολη, αν δεν έχετε γνώση του συστήματος. Γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας δεν είναι Έλληνες , με αποτέλεσμα να θεωρούν τα ισχύοντα γραφειοκρατικά συστήματα πραγματικά απρόσιτα.
Η ομάδα της ΕΥΡΩΠΛΑΝ έχει σφυρηλατήσει σταθερές σχέσεις με όλες τις τοπικές αρχές και οργανισμούς, που βασίζονται στον σεβασμό και στην γνώση του αντικειμένου που διαχειριζόμαστε. Το γεγονός αυτό συνεπάγεται την αφιέρωση λιγότερου χρόνου σε γραφειοκρατικά θέματα και περισσότερου χρόνου για την υλοποίηση του έργου σωστά και σύμφωνα με τους κανόνες της επιστήμης.

Είμαστε μια διεθνώς βραβευμένη εταιρεία με αρχές που βασίζονται στην ποιότητα, την τεχνολογία, την περιβαλλοντική ευαισθησία και τέλος την άψογη εκτέλεση των λεπτομερειών των κατασκευών μας.

Ως εταιρεία έχουμε λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις για έργα που έχουμε υλοποιήσει. Έχουμε λάβει σημαντικό αριθμών βραβείων μέσω των International Property Awards ,
στον τομέα σχεδιασμού και κατασκευής Μονοκατοικιών , οι βραβεύσεις των οποίων έχουν γίνει στο Λονδίνο.
Έχουμε επιτύχει να λαμβάνουμε επί πολλά έτη (αρκετά εξ αυτών συνεχόμενα) την βράβευση για «Καλύτερη Αρχιτεκτονική στην Ελλάδα για Μονοκατοικία» , ενώ το έτος 2014 μας απενεμήθη ο τίτλος «Καλύτερη Αρχιτεκτονική στην Ευρώπη για Μονοκατοικία» , με αποτέλεσμα να συμμετάσχουμε στον παγκόσμιο διαγωνισμό που έγινε στο Ντουμπάι , εκπροσωπώντας την Ευρώπη.
Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τα βραβεία που έχουμε κερδίσει, καθώς αποδεικνύουν ότι είμαστε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία , της οποίας οι προδιαγραφές είναι στο ίδιο επίπεδο με την ανταγωνιστική πλέον αγορά του εξωτερικού. Μπορείτε, συνεπώς, να είστε σίγουροι ότι τα έργα μας ακολουθούν πρότυπα άξια να επιφέρουν διεθνείς διακρίσεις!

Στηρίζουμε την τοπική οικονομία, όπου και αν δραστηριοποιούμαστε.

Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό , ως μια επιτυχημένη εταιρεία, να υποστηρίξουμε με τη σειρά μας την τοπική κοινωνία όπου και αν δραστηριοποιούμεθα. Σε κάθε έργο μας επιδιώκουμε να χρησιμοποιούμε τοπικούς προμηθευτές και τεχνίτες με στόχο τη στήριξη της τοπικής οικονομίας. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι συμβιβαζόμαστε ως προς τον ανταγωνισμό και δεν παύουμε να επιδιώκουμε την εκπαίδευση της τοπικής αγοράς σχετικά με το πώς μπορεί να παραχθεί μια ανταγωνιστική τιμή. Όταν επιλέγετε την ΕΥΡΩΠΛΑΝ, συμβάλλετε παράλληλα και στην υποστήριξη του τόπου αυτού που όλοι αγαπάμε, βοηθώντας στη βελτίωση της οικονομίας του.

Εγγύηση Ποιότητας

εγγυημένη ποιότητα
Η εταιρεία μας παρέχει πενταετή εγγύηση, η οποία υπερβαίνει το προσδοκώμενο όριο εγγύησης εργολάβου , σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Γραφεία στην Κρήτη

Άγιος Νικόλαος: Ρούσου Καπετανάκη 13, T.K. 72100, Τηλ: 2841028452, Fax:2841024993
Φόρμα Επικοινωνίας

Ηράκλειο:. 33, Σμύρνης Str, 71201, Τηλ: 2810222254


Ελούντα: Α. Παπανδρέου 50, Τηλ: 2841042004


e bannerespaEÆÅÇ180X150