Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου

Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου

H Εταιρεία μας αναλαμβάνει την κάθε είδους διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου

Τι είναι η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου;

H διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου εστιάζει τόσο στον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του περιβάλλοντος χώρου ενός ακινήτου όσο και στον σχεδιασμό των στοιχείων του κήπου και του ευρύτερου τοπίου και φυτών εντός αυτού. Η πρακτική, η αισθητική, η κηπουρική και η περιβαλλοντική βιωσιμότητα είναι επίσης στοιχεία της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου, ο οποίος συχνά χωρίζεται σε σχεδιασμό hardscape και softscape. Οι σχεδιαστές της διαμόρφωσης περιβαλλοντικού τοπίου συχνά συνεργάζονται με συναφείς κλάδους όπως η αρχιτεκτονική, η πολιτική μηχανική, η τοπογραφία, η εργολαβία τοπίου και οι ειδικότητες χειροτεχνίας.

Τα έργα σχεδιασμού μπορεί να περιλαμβάνουν δύο διαφορετικούς επαγγελματικούς ρόλους: σχεδιασμό τοπίου και αρχιτεκτονική τοπίου.

Ο σχεδιασμός ενός τοπίου συνήθως περιλαμβάνει καλλιτεχνική σύνθεση και δεξιοτεχνία, κηπουρική φινέτσα και τεχνογνωσία, και έμφαση στη λεπτομερή συμμετοχή του χώρου από τα εννοιολογικά στάδια μέχρι την τελική κατασκευή.
Η αρχιτεκτονική τοπίου εστιάζει περισσότερο στον πολεοδομικό σχεδιασμό, τα αστικά και περιφερειακά πάρκα, τα αστικά και εταιρικά τοπία, τα μεγάλης κλίμακας διεπιστημονικά έργα και την ανάθεση σε εργολάβους μετά την ολοκλήρωση των σχεδίων.
Μπορεί να υπάρχει σημαντική επικάλυψη ταλέντου και δεξιοτήτων μεταξύ των δύο ρόλων, ανάλογα με την εκπαίδευση, την άδεια και την εμπειρία του επαγγελματία. Τόσο οι σχεδιαστές τοπίου όσο και οι αρχιτέκτονες τοπίου ασκούν την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Περιηγηθείτε στη σελίδα των έργων μας

Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου
Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου
Τι περιλαμβάνει η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου;

Αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία μας σε μελέτες περιβάλλοντος χώρου και διαθέτοντας σύγχρονα μέσα για την μελέτη αυτών μπορούμε να σας προτείνουμε ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας, οι οποίες πάντα συνοδεύονται από προεκτίμηση κόστους κατασκευής.
Οι μηχανικοί της εταιρείας μας αφού επισκεφτούν τον εξωτερικό χώρο σας και τον αποτυπώσουν, σας προτείνουν σε δισδιάστατη και τρισδιάστατη μορφή την καλύτερη οικονομοτεχνική λύση για τη διαμόρφωση του. Λαμβάνεται υπόψη τόσο η μορφή των υφιστάμενων κτισμάτων, όσο και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη και τη χρήση των κτισμάτων.

Μάθετε περισσότερα για όλη την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Φόρμα επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά ή οποιαδήποτε πληροφορία αφορά την διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου

  Τι είπαν οι πελάτες μας

  Η συνεργασία μου με την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν διαρκεί χρόνια γιατί μου έχουν αποδείξει την ικανότητα τους για δημιουργία κατοικιών που ξεχωρίζουν ενώ παράλληλα είναι γνωστή η εξειδίκευση τους στις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Προσωπικά για μένα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις συνεργάτες το έργο των οποίων προσθέτει αξία στα χρήματα τα οποία – έτσι και αλλιώς – καλείσαι να επενδύσεις.​

  By ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η ποιότητα της κατασκευής ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προδιαγραφές και τις προσδοκίες μας. Έχουμε δεύτερο οικόπεδο στην Ελούντα και όταν έρθει η ώρα να χτίσουμε, σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε με την Europlan.

  By ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ως ιδιοκτήτης τριών βιλλών στην περιοχή Πλάκας συστήνω χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν για την διεκπεραίωση μελέτης αλλά και κατασκευής οποιονδήποτε τεχνικού έργου.

  By ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Βρείτε μας στα Social Media

  Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Banner EUERDF
  Banner ΕΣΠΑ