Εγκρίσεις Ε.Ο.Τ.

H Εταιρεία μας αναλαμβάνει εγκρίσεις Ε.Ο.Τ.

Tι είναι οι εγκρίσεις Ε.Ο.Τ.

Αναλαμβάνουμε το σύνολο των διαδικασιών που πιθανά απαιτούνται για κάθε είδους έγκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.). Με βάση την σφαιρική τεχνογνωσία του αντικειμένου μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει, στα πλαίσια της νομιμότητας.

Μάθετε περισσότερα για όλη την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Εγκρίσεις Ε.Ο.Τ.
Εγκρίσεις Ε.Ο.Τ.
Tι προϋποθέσεις απαιτούνται για άδεια από Ε.Ο.Τ.;

Με την αύξηση των τουριστών που ψάχνουν ήρεμες διακοπές σε ειδυλλιακά μέρη, η ενοικίαση κατοικιών στην Κρήτη έχει αυξηθεί. Αυτό καθιστά την αγορά μιας βίλας στην Κρήτη την τέλεια επένδυση. Είτε σκοπεύετε να καλύψετε το κόστος της βίλας σας, είτε θέλετε να ενισχύσετε το εισόδημά σας, η βίλα σας στην Κρήτη μπορεί να είναι κατάλληλη γι’ αυτό. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αποκτήσετε την άδεια από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, γνωστός στην Ελλάδα ως ΕΟΤ, αν σκοπεύετε να ενοικιάσετε τη βίλα σας. 

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού έχει αυστηρούς κανόνες για την καταλληλότητα του κάθε ακινήτου, διαβεβαιώνοντας έτσι ότι οι επισκέπτες δεν μένουν σε δεύτερης ποιότητας κατοικία κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Ελλάδα. Οι προδιαγραφές για την κατασκευή κατοικιών στην Κρήτη και για τις πισίνες τους πρέπει να τηρούνται πριν ο ΕΟΤ εκδώσει άδεια για τη βίλα προκειμένου να λειτουργήσει ως ενοικιαζόμενο κατάλυμα.

Τα κριτήρια για την έγκριση της άδειας του ΕΟΤ τείνουν να ποικίλουν με την πάροδο του χρόνου και γι’ αυτό είναι απαραίτητο να το αναθέσετε σε κάποιον που γνωρίζει τη διαδικασία και μιλάει άπταιστα ελληνικά, ώστε να κάνει όλη την απαραίτητη γραφειοκρατική εργασία. 

Η εταιρεία μας μπορεί να διενεργήσει το σύνολο των διαδικασιών που πιθανά απαιτούνται για κάθε είδους έγκριση από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.), πάντα με τη βοήθεια των ειδικευμένων μηχανικών μας. Με βάση την σφαιρική τεχνογνωσία του αντικειμένου μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε όποιο πρόβλημα και αν προκύψει, στα πλαίσια της νομιμότητας.

Θα πρέπει να προστεθούν κάποια συγκεκριμένα είδη ασφάλειας όπως πυροσβεστήρες, φώτα έκτακτης ανάγκης, σημεία εξόδου, δείκτες βάθους της πισίνας κτλ. Αυτές οι επιπλέον παροχές εξασφαλίζουν ότι τα κτίρια και οι πισίνες πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας. Για τις ενοικιαζόμενες βίλες υπάρχει ένα σύστημα κλειδιών, παρόμοιο με το σύστημα αστεριών στα ξενοδοχεία. Ένα κλειδί είναι η βασική κατηγορία για τα απλά ενοικιαζόμενα επιπλωμένα καταλύματα ενώ η υψηλότερη κατηγορία είναι για τις πολυτελείς βίλες.

Φόρμα επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά ή οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τις άδειες ΕΟΤ.

  Τι είπαν οι πελάτες μας

  Η συνεργασία μου με την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν διαρκεί χρόνια γιατί μου έχουν αποδείξει την ικανότητα τους για δημιουργία κατοικιών που ξεχωρίζουν ενώ παράλληλα είναι γνωστή η εξειδίκευση τους στις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Προσωπικά για μένα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις συνεργάτες το έργο των οποίων προσθέτει αξία στα χρήματα τα οποία – έτσι και αλλιώς – καλείσαι να επενδύσεις.​

  By ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η ποιότητα της κατασκευής ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προδιαγραφές και τις προσδοκίες μας. Έχουμε δεύτερο οικόπεδο στην Ελούντα και όταν έρθει η ώρα να χτίσουμε, σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε με την Europlan.

  By ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ως ιδιοκτήτης τριών βιλλών στην περιοχή Πλάκας συστήνω χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν για την διεκπεραίωση μελέτης αλλά και κατασκευής οποιονδήποτε τεχνικού έργου.

  By ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Βρείτε μας στα Social Media

  Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Banner EUERDF
  Banner ΕΣΠΑ