Κτηριακή Κατασκευή

H Εταιρεία μας αναλαμβάνει την εκπόνηση κάθε είδους κτηριακής κατασκευής. 

Τι περιλαμβάνει η κτηριακή κατασκευή ;

Δραστηριοποιούμαστε από το 1998 στον τομέα της κτηριακής κατασκευής έχοντας διατηρήσει την επιχειρηματική μας επιτυχία παρέχοντας καινοτόμες κατασκευαστικές λύσεις και προτάσεις σε σύνθετα τεχνικά έργα σε όλη την Κρήτη. Παράλληλα παρέχουμε πενταετή εγγύηση για όλα τα έργα μας. Έχουμε βραβευτεί για 11 κατασκευές μας σε διαγωνισμούς στο Λονδίνο και στη Μόσχα.

Μάθετε περισσότερα για όλη την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Αναλυτική Προκοστολόγηση Τεχνικών Έργων.

Αναλύουμε το τεχνικό έργο σε λογικά στάδια εργασιών και στην συνέχεια κοστολογούμε αναλυτικά το κάθε στάδιο. Συγκε­ντρώνουμε τα κοστολόγια, προσθέτουμε δαπάνες Ι.Κ.Α, Φ.Π.Α., εργολαβικού κέρδους και απρόβλεπτων και έχουμε σαφή εικόνα του τελικού κόστους κατασκευής ανά στάδιο ή ως πακέτο εργασίας.

Κτηριακή κατασκευή
Κτηριακή κατασκευή
Σύνταξη Φακέλου Προσφοράς

Συντάσσεται αναλυτικό φάκελος προσφοράς για την κτηριακή κατασκευή, όπου αναγράφονται οι τεχνικές προδιαγραφές εκτέλεσης του τεχνικού έργου (Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων) καθώς και το προσφερόμενο ποσό ανά στάδιο ή ως συνολικό πακέτο προσφοράς, δίδοντας ανάλυση για δαπάνη Ι.Κ.Α. και Φ.Π.Α. (Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ).

Σύνταξη Φακέλου Προσφοράς

Πρόκειται για μια καινοτομία της εταιρείας μας, η οποία εφαρμόζεται από το έτος 2010. Έχουμε την δυνατότητα παράλλη­λα με τον φάκελο προσφοράς να συντάξουμε τεύχος τεχνικών προδιαγραφών όπου θα απεικονίζονται με πλήρη ανάλυση όλα τα στοιχεία τα οποία προϋπολογίσαμε προκειμένου να καταλήξουμε στο προσφερόμενο ποσό. Στο τεύχος αυτό δίδονται αναλυτικά σχέδια για μπάνια, κουζίνα, ντουλάπες κλπ. καθώς και πλήρες φωτογραφικό υλικό όλων των προσφερόμενων προϊόντων. Το πακέτο αυτό προσφέρεται με επιπλέον χρέωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε ακόμα και ως βάση αναφοράς για την συγκέντρωση προσφορών. Πρόκειται ουσιαστικά για μια αναλυτική βάση αναφοράς και σύγκρισης παρεχόμενων υπηρεσιών.

Καθημερινή Επίβλεψη Τεχνικών Έργων

Θεωρούμε ότι η καθημερινή επίβλεψη προλαμβάνει πιθανές αδυναμίες αλλά και αστοχίες μελετών ή υπεργολάβων. Παράλ­ληλα δίδεται η δυνατότητα στους πελάτες να έχουν καθημερινή προσωπική σχέσης μαζί μας, πράγμα το οποίο – κατά την άποψη μας – ενισχύει την δυνατότητα του πελάτη να επεμβαίνει σε λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του ατόμου και της οικογένειας, πλέον της μελέτης που οφείλουμε να ακολουθούμε.

Γιατί να επιλέξετε την Europlan για την κατασκευή της κατοικίας σας?

 • Είμαστε μια διεθνώς βραβευμένη εταιρεία και τα βραβεία αυτά αποκτήθηκαν με βάση την ποιότητα, την περιβαλλοντική ευαισθησία και γενικά τις λεπτομέρειες των κατασκευών μας.

• Η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί το κοστολόγιο κάθε κατασκευής και την ορθή εκτέλεση του χρονοδιαγράμματος.

• Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλο το εύρος των εργασιών στην κτηριακή κατασκευή από την έκδοση της οικοδομικής άδειας έως και την αποπεράτωση της κατασκευής με το κλειδί στο χέρι.

• Επιβλέπουμε αυστηρά και καθημερινά τα έργα σας, εξασφαλίζοντας την ποιότητα καθώς και την ασφάλεια αυτών.

• Εγγύηση 5 ετών και δωρεάν αποκατάσταση τυχόν ζημιών στη κτηριακή κατασκευή. Η ποιότητα της κατασκευής και η ικανότητα των συνεργείων μας, μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι η κατασκευή θα είναι άριστη, αυτή τη βεβαιότητα τη μεταφράζουμε σε πενταετή εγγύηση προς εσάς. 

• Η ομάδα μας είναι κάτι παραπάνω από έμπειρη κι εξειδικευμένη: είναι λεπτομερής και ακριβής. Όλα όσα σας παρουσιάζουμε, είτε στο στάδιο του σχεδιασμού, είτε στο στάδιο της κατασκευής, είναι προσεκτικά μελετημένα. Δεσμευόμαστε για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε, όπως επίσης και για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

• Καθημερινά σας ενημερώνουμε με φωτογραφικό υλικό για την πρόοδο του έργου σας (δημιουργώντας ιστοσελίδα όπου με κωδικό μπορείτε να έχετε καθημερινή πρόσβαση).

• Σας παραδίδουμε αναλυτικά σχέδια από το τελικό προϊόν της κατασκευής (As Built σχέδια)

Συμφωνητικό Πελάτη

Λίγο πριν την έναρξη των οικοδομικών εργασιών, συντάσσεται ένα συμφωνητικό μεταξύ του ιδιοκτήτη και της εταιρείας μας. Σε αυτό το συμφωνητικό καταγράφονται αναλυτικά οι εργασίες, τα υλικά, οι τιμές όλων των παραπάνω, όπως και ο τρόπος αποπληρωμής. Εκτός αυτών, αναγράφονται τα στάδια και ο χρόνος εκτέλεσης της κατασκευής. Από την πλευρά μας, η Ευρωπλάν μέσω του συμφωνητικού εγγυάται την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας, όπως και την πραγματοποίηση δοκιμών ποιότητας των υλικών πριν τη χρήση τους.

Φόρμα επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά ή οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τις κτηριακές κατασκευές.

  Τι είπαν οι πελάτες μας

  Η συνεργασία μου με την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν διαρκεί χρόνια γιατί μου έχουν αποδείξει την ικανότητα τους για δημιουργία κατοικιών που ξεχωρίζουν ενώ παράλληλα είναι γνωστή η εξειδίκευση τους στις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Προσωπικά για μένα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις συνεργάτες το έργο των οποίων προσθέτει αξία στα χρήματα τα οποία – έτσι και αλλιώς – καλείσαι να επενδύσεις.​

  By ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η ποιότητα της κατασκευής ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προδιαγραφές και τις προσδοκίες μας. Έχουμε δεύτερο οικόπεδο στην Ελούντα και όταν έρθει η ώρα να χτίσουμε, σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε με την Europlan.

  By ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ως ιδιοκτήτης τριών βιλλών στην περιοχή Πλάκας συστήνω χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν για την διεκπεραίωση μελέτης αλλά και κατασκευής οποιονδήποτε τεχνικού έργου.

  By ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Βρείτε μας στα Social Media

  Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Banner EUERDF
  Banner ΕΣΠΑ