Πάσης φύσεως Τεχνικές Μελέτες

Πάσης Φύσεως Τεχνικές Μελέτες

H Εταιρεία μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως τεχνικές μελέτες.

Τι είδους τεχνικές μελέτες υπάρχουν;
 1. Στατικές Μελέτες Κτιρίων από Οπλισμένο Σκυρόδεμα
  2. Στατικές Μελέτες Κτιρίων από Μεταλλικούς Φορείς ή Σύμμεικτες Κατασκευές
  3. Μηχανολογικές Μελέτες Κοινών ή και Ειδικών Κτιριακών Έργων
  4. Μελέτες Κ.ΕΝ.Α.Κ. (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων)
  5. Τεχνικές Μελέτες για Επενδύσεις και Επιδοτήσεις Αναπτυξιακών Νόμων
  6. Μελέτες Εφαρμογής με Αναλυτικές Κοστολογήσεις και Αναλυτικά Χρονοδιαγράμματα Κατασκευής
  7. Κυκλοφοριακές Συνδέσεις

Μάθετε περισσότερα για όλη την γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε.

Στατικές Μελέτες Κτιρίων από Οπλισμένο Σκυρόδεμα

Το να μπορείς να παρουσιάσεις και να υπολογίσεις μια στατική μελέτη είναι σύνηθες. Το να μπορείς να μελετήσεις ένα στατικό φορέα, να δώσεις κατάλληλες διατομές και να επιτύχεις την μέγιστη δυνατή ασφάλεια παράλληλα με την μέγιστη δυνατή οικονομία, απαιτεί βαθιά γνώση του αντικειμένου, πάθος για την εργασία αυτή που εκτελείται από Διπλωματούχους Πολιτικούς Μηχανικούς –στελέχη της εταιρείας μας.

Στατικές Μελέτες Κτιρίων από Μεταλλικούς Φορείς ή Σύμμεικτες Κατασκευές

Η νέα εποχή στον τομέα των κατασκευών απαιτεί την μελέτη κτιρίων από μεταλλικό σκελετό ή σύμμεικτες κατασκευές. Διαθέτοντας τα κατάλληλα στατικά προγράμματα και κυρίως το έμπειρο δυναμικό μπορούμε να μελετήσουμε κτίρια αυτής της μορφής δίδοντας πολύτι­μες συμβουλές στους πελάτες μας και μελέτες που συνδυάζουν απόλυτα την ασφάλεια με την οικονομία.

Τεχνικές μελέτες
Τεχνικές μελέτες
Μηχανολογικές Μελέτες Κοινών ή και Ειδικών Κτιριακών Έργων

Ο Ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός ενός κτιρίου μπορεί να εξομοιωθεί με την λειτουργία της καρδιάς στο ανθρώπινο σώμα. Όπως στον σχεδιασμό της καρδιάς θεωρητικά δεν επιτρέπονται αρρυθμίες, ακριβώς με την ίδια λογική ο σχεδιασμός της ηλεκτρομηχανο­λογικής εγκατάστασης οφείλει και πρέπει να είναι ακριβής ώστε μην προκύπτουν αρρυθμίες στην εφαρμογή του συστήματος κατά την διάρκεια της λειτουργίας του. Η εταιρεία μπορεί να εγγυηθεί την πιστότητα των ηλεκτρομηχανολογικών μελετών της.

Μελέτες Κ.ΕΝ.Α.Κ. (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων)

Το να μπορεί ένα κτιριακό έργο εκτός από το να είναι λειτουργικό, επιβλητικό και προσαρμοσμένο στο περιβάλλον, να είναι ταυτόχρονα φιλικό προς το περιβάλλον εξοικονομώντας ενεργειακούς πόρους δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί. Από την πλευρά μας αξιοποιούμε στο μέγιστο τις δυνατότητες που μας δίδει η νέα Ελληνική Νομοθεσία μελετώντας όλες τις λεπτομέρειες που υπεισέρχονται στον σχεδιασμό κτιριακών έργων με αποτέλεσμα, την μελέτη κτιρίων που είναι φιλικά προς το –δυστυχώς- άναρχα δομημένο περιβάλλον.

Τεχνικές Μελέτες για Επενδύσεις και Επιδοτήσεις Αναπτυξιακών Νόμων

Έχουμε την δυνατότητα να εκπονήσουμε προϋπολογισμούς για ένταξη σε Αναπτυξιακούς Νόμους και Ευρωπαϊκά προγράμματα γνωρί­ζοντας πολύ καλά την τεχνική σύνταξης αυτών.

Τεχνικές μελέτες
Τεχνικές μελέτες
Μελέτες Εφαρμογής με Αναλυτικές Κοστολογήσεις και Αναλυτικά Χρονοδιαγράμματα Κατασκευής

Σε περίπτωση τεχνικών έργων με ιδιαίτερες απαιτήσεις μελετών, μπορούμε να παραδώσουμε μελέτες εφαρμογής με όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες που απαιτούνται για την απρόσκοπτη κατασκευή του εν λόγω έργου. Οι μελέτες αυτές μπορούν να συνοδεύονται από αναλυτικές κοστολογήσεις και χρονοδιαγράμματα, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της τεράστιας κατασκευαστικής μας εμπειρίας.

Κυκλοφοριακές Συνδέσεις

Το να μπορείς να εξέρχεσαι και να εισέρχεσαι στην ιδιοκτησία σου με ασφάλεια εκτός του ότι επιβάλλεται από την ισχύουσα νομοθεσία είναι και θέμα προσωπικής αλλά και κοινωνικής ασφάλειας. Από την πλευρά μας, γνωρίζοντας σε βάθος την νομοθεσία που διέπουν συνδέσεις, αναλαμβάνουμε την εκπόνηση αντίστοιχων μελετών.

Φόρμα επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά ή οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τις τεχνικές μελέτες.

  Τι είπαν οι πελάτες μας

  Η συνεργασία μου με την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν διαρκεί χρόνια γιατί μου έχουν αποδείξει την ικανότητα τους για δημιουργία κατοικιών που ξεχωρίζουν ενώ παράλληλα είναι γνωστή η εξειδίκευση τους στις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Προσωπικά για μένα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις συνεργάτες το έργο των οποίων προσθέτει αξία στα χρήματα τα οποία – έτσι και αλλιώς – καλείσαι να επενδύσεις.​

  By ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η ποιότητα της κατασκευής ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προδιαγραφές και τις προσδοκίες μας. Έχουμε δεύτερο οικόπεδο στην Ελούντα και όταν έρθει η ώρα να χτίσουμε, σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε με την Europlan.

  By ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ως ιδιοκτήτης τριών βιλλών στην περιοχή Πλάκας συστήνω χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν για την διεκπεραίωση μελέτης αλλά και κατασκευής οποιονδήποτε τεχνικού έργου.

  By ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Βρείτε μας στα Social Media

  Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Banner EUERDF
  Banner ΕΣΠΑ