Μη κατηγοριοποιημένοTips για Στρατηγικές Επενδύσεις στην Κρήτη
Στρατηγικές Επενδύσεις στην Κρήτη

Tips για Στρατηγικές Επενδύσεις στην Κρήτη

Εκπόνηση στρατηγικών επενδύσεων στην Κρήτη

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για τις προϋποθέσεις απόκτησης Golden Visa στην Ελλάδα με αναλυτικές πληροφορίες. 

Τι είναι οι στρατηγικές επενδύσεις;

Οι "Στρατηγικές Επενδύσεις" αναφέρονται σε επενδύσεις που έχουν σημαντική σημασία για την εθνική ή την τοπική οικονομία. Έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν βασικούς τομείς της χώρας, όπως η απασχόληση, η παραγωγική ανασυγκρότηση και η προβολή του φυσικού περιβάλλοντος και των πολιτιστικών πόρων της χώρας.

Τι σκοπό έχουν οι στρατηγικές επενδύσεις;

Σημαντικά χαρακτηριστικά των στρατηγικών επενδύσεων μπορεί να περιλαμβάνουν την προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων, την εξωστρέφεια και την εξαγωγική δραστηριότητα, την καινοτομία, την ανταγωνιστικότητα και τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Ποιος αναλαμβάνει εκπόνηση στρατηγικών επενδύσεων στην Κρήτη;

Η Europlan είναι μια κατασκευαστική εταιρεία που ειδικεύεται στην υλοποίηση στρατηγικών επενδύσεων στην Κρήτη, με έμφαση στην κατασκευή ξενοδοχειακών έργων. Με την τεχνογνωσία που διαθέτει, η Europlan έχει αποκτήσει εξειδικευμένη γνώση στον τομέα των στρατηγικών επενδύσεων στην Κρήτη.

Ποια είναι τα επενδυτικά κίνητρα για τις στρατηγικές επενδύσεις στην Κρήτη;

Τα βασικά κίνητρα για στρατηγικές επενδύσεις στην Κρήτη είναι: Κίνητρα χωροθέτησης, Φορολογικά κίνητρα, Κίνητρο ταχείας αδειοδότησης, Κίνητρα ενίσχυσης δαπανών

Ποιος είναι ο αρμόδιο φορέας για τις στρατηγικές επενδύσεις στην Ελλάδα;

Η Enterprise Greece είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εξωτερικών, που προσελκύει ξένες άμεσες επενδύσεις στην Ελλάδα και προωθεί τις εξαγωγές ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στο εξωτερικό.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του Enterprise Greece

Με βάση το νόμο N. 3986/2011, η εταιρεία Europlan ειδικεύεται στην άδεια και την υποστήριξη επενδυτών που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα, παρέχοντας ταυτόχρονα σημαντικές πληροφορίες για τη χώρα ως επενδυτικό προορισμό.

Η διαδικασία άδειας τέτοιων έργων απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις, εμπειρία και συνεχή παρακολούθηση των σχετικών υπηρεσιών και συνεργατών, προκειμένου να επιτευχθεί η βέλτιστη απόδοση. Η Europlan αποτελεί τη μοναδική τεχνική εταιρεία στην Κρήτη που έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην άδειαση τέτοιων σύνθετων επενδύσεων. 

Φόρμα επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την αγορά ακινήτου και κατασκευή στην Κρήτη. Δείτε το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

  Τι είπαν οι πελάτες μας

  Η συνεργασία μου με την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν διαρκεί χρόνια γιατί μου έχουν αποδείξει την ικανότητα τους για δημιουργία κατοικιών που ξεχωρίζουν ενώ παράλληλα είναι γνωστή η εξειδίκευση τους στις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Προσωπικά για μένα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις συνεργάτες το έργο των οποίων προσθέτει αξία στα χρήματα τα οποία – έτσι και αλλιώς – καλείσαι να επενδύσεις.​

  By ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η ποιότητα της κατασκευής ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προδιαγραφές και τις προσδοκίες μας. Έχουμε δεύτερο οικόπεδο στην Ελούντα και όταν έρθει η ώρα να χτίσουμε, σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε με την Europlan.

  By ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ως ιδιοκτήτης τριών βιλλών στην περιοχή Πλάκας συστήνω χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν για την διεκπεραίωση μελέτης αλλά και κατασκευής οποιονδήποτε τεχνικού έργου.

  By ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Βρείτε μας στα Social Media

  Χρήσιμοι σύνδεσμοι

  Αφήστε μια απάντηση

  Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Banner EUERDF
  Banner ΕΣΠΑ