Μη κατηγοριοποιημένοΤεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία στην Κρήτη
Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Europlan

Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία στην Κρήτη

Ως βραβευμένη τεχνική κατασκευαστική εταιρεία, η Europlan, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατασκευαστικών υπηρεσιών. Απαρτιζόμαστε από πολιτικούς μηχανικούς μέχρι και αρχιτεκτόνων με σκοπό να καλύψουμε τις ποικίλες ανάγκες των πελατών μας. Με αποδεδειγμένο ιστορικό αριστείας, μια ομάδα υψηλής εξειδίκευσης και με δέσμευση στην καινοτομία, αποτελούμε τον αξιόπιστος συνεργάτη σας στην υλοποίηση κατασκευαστικών έργων κάθε είδους και πολυπλοκότητας. Από τον αρχικό σχεδιασμό και την ανάπτυξη έως τη διαχείριση της κατασκευής και τον ποιοτικό έλεγχο, παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που διασφαλίζουν την επιτυχία του έργου σας.

Οι βασικές μας υπηρεσίες ως τεχνική κατασκευαστική εταιρεία

Μελέτες Βιωσιμότητας και Διευθέτηση Χώρου: Πριν ξεκινήσουμε οποιοδήποτε έργο, διενεργούμε διεξοδικές μελέτες βιωσιμότητας και διευθέτησης χώρου. Αυτό μας βοηθά να κατανοήσουμε τις μοναδικές προκλήσεις και ευκαιρίες που παρουσιάζει ο χώρος του έργου σας, επιτρέποντάς μας να λαμβάνουμε τεκμηριωμένες αποφάσεις από την αρχή.

Σχεδιασμός και Προγραμματισμός: Οι έμπειροι πολιτικοί μηχανικοί μας συνεργάζονται με αρχιτέκτονες και άλλους εμπειρογνώμονες για να δημιουργήσουν λεπτομερή σχέδια σχεδιασμού που είναι όχι μόνο λειτουργικά αλλά και αισθητικά ευχάριστα. Χρησιμοποιούμε το πιο σύγχρονο λογισμικό σχεδίασης και την τεχνολογία για να διασφαλίσουμε την ακρίβεια και την αποδοτικότητα.

Αδειοδότηση και Συμμόρφωση με την Νομοθεσία: Η προετοιμασία στον σύνθετο ιστό των αδειών και των κανονισμών είναι ένα κρίσιμο μέρος κάθε κατασκευαστικού έργου. Η ομάδα μας είναι καλά ενημερωμένη για τους τοπικούς και κρατικούς κανονισμούς, διασφαλίζοντας ότι το έργο σας συμμορφώνεται με όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις.

Project Managment: Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης κατασκευής για την επίβλεψη ολόκληρης της διαδικασίας κατασκευής. Αυτό περιλαμβάνει την προϋπολογισμό, τον προγραμματισμό, τη διαχείριση υπεργολάβων, τον ποιοτικό έλεγχο και τη συμμόρφωση με την ασφάλεια.

Ανάπτυξη Χώρου: Από την ισοπέδωση και την εκσκαφή του χώρου έως την εγκατάσταση υποδομών και την κατασκευή, αναλαμβάνουμε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης του χώρου για να προετοιμάσουμε το οικόπεδο σας για κατασκευή.

Σχεδιασμός και Κατασκευή Θεμελίων: Ισχυρά θεμέλια είναι απαραίτητα για τη ανθεκτικότητα και τη σταθερότητα κάθε κτιρίου. Οι μηχανικοί μας εξειδικεύονται στον σχεδιασμό και την κατασκευή διαφόρων τύπων θεμελίων, όπως shallow foundations, deep foundations και retaining walls.

Στατική Μηχανική: Η ομάδα των στατικών μηχανικών μας διασφαλίζει ότι τα στατικά στοιχεία του κτιρίου έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να πληρούν ή να υπερβαίνουν τα πρότυπα ασφαλείας και ανθεκτικότητας. Εργαζόμαστε σε μια ποικιλία κατασκευών, συμπεριλαμβανομένων οικιών, εμπορικών και βιομηχανικών.

Περιβαλλοντικές Εκτιμήσεις: Είμαστε αφοσιωμένοι στις βιώσιμες κατασκευαστικές πρακτικές. Οι μηχανικοί μας εργάζονται για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων μέσω μέτρων όπως η διαχείριση των ομβρίων υδάτων, ο έλεγχος της διάβρωσης και ο ενεργειακά αποδοτικός σχεδιασμός.

Στην Europlan, η αφοσίωσή μας στην ικανοποίηση των πελατών μας, την μεθοδικότητα και την καινοτομία, μας κάνει να ξεχωρίζουμε ως ηγετική κατασκευαστική εταιρεία στην Κρήτη. Είτε έχετε ένα μικρής κλίμακας οικιστικό έργο είτε μια μεγάλης κλίμακας εμπορική επιχείρηση στον ξενοδοχειακό κλάδο, έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις συγκεκριμένες ανάγκες του έργου σας.

Civil Engineering Services in Crete Island

Οι προσδοκίες σας από μια κατασκευαστική εταιρεία στην Κρήτη:

Εμπειρία στους Τοπικές Κανονισμούς: Μια κατασκευαστική εταιρεία οφείλει να γνωρίζει την εθνική και τοπική νομοθεσία για να διασφαλίσεις στους πελάτες την απόλυτη νομιμότητα της κατασκευής καθώς και την ομαλή έκδοση των απαιτούμενων αδειών.

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός και Προγραμματισμός: Μια κατασκευαστική εταιρεία οφείλει να παρέχει αρχιτεκτονικά σχέδια, στατικό σχεδιασμό και προκατασκευαστικά σχέδια που συμμορφώνονται με τους νόμους περί ζωνών και τους οικοδομικούς κώδικες. Βοηθούν στη βελτιστοποίηση του σχεδιασμού ώστε να ταιριάζει στις κανονιστικές απαιτήσεις, ενώ παράλληλα εκπληρώνουν το όραμά σας.

Διαχείριση Γραφειοκρατικών Διαδικασιών: Οι πολυπλοκότητες της εξασφάλισης αδειών και της συμμόρφωσης με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες είναι ένα σημαντικό στάδιο για τις κατασκευαστικές εταιρείες. Παρέχουν βοήθεια στην υποβολή δικαιολογητικών, στην απόκτηση των απαραίτητων αδειών και στη διασφάλιση της συμμόρφωσης με τις κανονιστικές διατάξεις.

Ποιοτική Κατασκευή και Εποπτεία: Οι πολιτικοί μηχανικοί εποπτεύουν τη διαδικασία κατασκευής, διασφαλίζοντας ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται και οι τεχνικές κατασκευής είναι σύμφωνα με τα εγκεκριμένα σχέδια και τα πρότυπα.

Ποια είναι τα απαραίτητα σχέδια προκαταρκτικού σχεδιασμού στην Ελλάδα;

Στατικός Σχεδιασμός Κτιρίων από Οπλισμένο Σκυρόδεμα
Στατικός Σχεδιασμός Κτιρίων από Μεταλλικό Σκελετό ή Μεικτές Κατασκευές
Μηχανολογικές Μελέτες Κοινών ή Ειδικών Οικοδομικών Έργων
Σχεδιασμός Κ.ΕΝ.Α.Κ (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων)
Τεχνικές Μελέτες για επενδύσεις και Αναπτυξιακούς Νόμους Επιδοτήσεων
Μελέτες Εφαρμογής με Λεπτομερείς Εκτιμήσεις Κόστους και Λεπτομερή Μηχανικό Σχεδιασμό
Κυκλοφοριακές Συνδέσεις

Δείτε όλες τις τις τεχνικές μελέτες που απαιτούνται και παρέχουμε σαν κατασκευαστική εταιρεία

Φόρμα επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία.

  Τι είπαν οι πελάτες μας

  Η συνεργασία μου με την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν διαρκεί χρόνια γιατί μου έχουν αποδείξει την ικανότητα τους για δημιουργία κατοικιών που ξεχωρίζουν ενώ παράλληλα είναι γνωστή η εξειδίκευση τους στις πολυτελείς εξοχικές κατοικίες, τόσο σε επίπεδο σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο κατασκευής. Προσωπικά για μένα είναι πολύ σημαντικό το να έχεις συνεργάτες το έργο των οποίων προσθέτει αξία στα χρήματα τα οποία – έτσι και αλλιώς – καλείσαι να επενδύσεις.​

  By ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

  Η ποιότητα της κατασκευής ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προδιαγραφές και τις προσδοκίες μας. Έχουμε δεύτερο οικόπεδο στην Ελούντα και όταν έρθει η ώρα να χτίσουμε, σίγουρα θα ξανά συνεργαστούμε με την Europlan.

  By ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

  Ως ιδιοκτήτης τριών βιλλών στην περιοχή Πλάκας συστήνω χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα την τεχνική εταιρεία Ευρωπλάν για την διεκπεραίωση μελέτης αλλά και κατασκευής οποιονδήποτε τεχνικού έργου.

  By ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
  Βρείτε μας στα Social Media

  Αφήστε μια απάντηση

  Welcome to Emaurri, a beginning of something truly wonderful! Create your beautiful new architecture or interior design site the easy way.

  This error message is only visible to WordPress admins

  Error: No feed found.

  Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

  Banner EUERDF
  Banner ΕΣΠΑ